21 Mart 2026 Cumartesi



22:51   BAŞKAN YÜCE’DEN ZULME TEPKI, EMEKÇIYE TEBRIK   17:16   “BAYRAM BOYUNCA İLGİLİ TÜM BİRİMLERİMİZ GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAKLAR”   17:07   YENIŞEHIR BELEDIYESINDE BAYRAMLAŞMA HEYECANı   14:43   SAHAYA İNEN AHMET ÖZDEMİR İDDİALI BAŞLADI!   16:11   TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR   15:30   YENIŞEHIR’DE ÜRETICIYE ‘ON NUMARA’ HIZMET ÇIFTÇIYE ÜCRETSIZ SOLUCAN GÜBRESI DESTEĞI   12:14   ANAMUR’DA HANIMLARA ÖZEL KADİR GECESİ PROGRAMI DÜZENLENDİ   12:11   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, “YAŞLI DESTEK HİZMETLERİ” İLE YAŞ ALMIŞLARIN EVİNDE BİR SES OLUYOR    12:05   ANAMUR’DA HAFIZLAR İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   11:59   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN MUTFAK ATÖLYESİ ÇOCUKLARA YENİ BECERİLER KAZANDIRIYOR   10:35   ANAMUR’DA RAMAZAN BULUŞMASı: İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TOPAL DIN HIZMETLERINI YERINDE İNCELEDI   17:10   YENIŞEHIR HALK KART ARALıK AYı ÖDEMELERI HESAPLARA AKTARıLDı   17:07   AKDENIZ BELEDIYE SPOR U-14 FUTBOL TAKıMı TÜRKIYE ŞAMPIYONASı YOLUNDA   17:03   AKDENİZ BELEDİYESİ TENİS KURSU GENÇ YETENEKLER YETİŞTİRİYOR   16:58   BAŞKAN YILDIZ, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   15:42   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 13 MİLYON 187 BİN 913 TL CEZA   15:40   BÜYÜKŞEHİR EMEKLİ EVLERİNDE YENİ YIL COŞKUSU YAŞANDI EMEKLİ EVİ ÜYELERİ, YENİ YILA BÜYÜKŞEHİR’LE ‘MERHABA’ DEDİ    15:37   BÜYÜKŞEHİR YENİ YILDA KAYNAR İKRAMIYLA MERSİNLİLERİN İÇİNİ ISITTI   15:35   MEDEKA VE TADEKA’DAN KENT KÜLTÜRÜNE KATKI   15:31   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, BOZYAZILI YURTTAŞLARLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU  
 
 
 
 
Altınları için vurulmuş
   

Adana’da Feke ilçesinde evinden ensesinden vurulmuş halde bulunan kadının, eve hırsızlık amaçlı giren bir kişi tarafından vurularak kolundaki 25 ile 30 gram ağırlığındaki bileziklerinin çalındığı ortaya çıktı. Şüpheli, Adana polisi tarafından Gaziantep’te altınları satarken yakalandı.

 

Tarih : 21 Ocak 2025 Salı 15:28

Olay, 22 Aralık günü ilçeye bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde saat 15.00'te meydana geldi. İddiaya göre, evde tek yaşayan Müyesser Kızıloluk (52) mutfakta ensesinden vurulmuş halde komşuları tarafından bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Kızıloluk'u Feke Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kızıloluk Adana Şehir Hastanesine sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ve Feke İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin kamera kaydı incelemelerinde cinayet saatlerinde Mustafa Kaan Ergen'in (37) geçişi tespit edildi. Özel güvenlik görevlisi olan Ergen'in bir süre önce işten ayrıldığını belirleyen polis, teknik ve fiziki takibe aldı.

ALTINLARI SATARKEN POLİS YAKALADI

Cinayet Büro Amirliği ve Feke İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekiplerin ortak teknik ve fiziki takip çalışması sonucu şüphelinin altınları bozdurmaya Gaziantep'e gittiği belirlendi. Polis, şüpheliyi Gaziantep'e kadar takibe aldı. Gaziantep'e 25 kilometre kala Mustafa Kaan Ergen'in kullandığı otomobil bozuldu. Bunun üzerine Ergen, oto kurtarma çağırdı. Gelen oto kurtarma ile aracını yükleyip Gaziantep'e sanayiler sitesine gitti. Burada otobüse binen Ergen, Şahinbey ilçesine bağlı Alabey Mahallesi Hacı Veli Caddesi'ndeki kuyumcuların olduğu bölgeye gitti. Birkaç kuyumcuyu gezen Mustafa Kaan Ergen, en sonunda bir kuyumcuya girerek Müyesser Kızıloluk'tan çaldığı 25 ve 30 gramlık bilezikleri bozdurdu. Paranın bir kısmını nakit alan Ergen, bir kısmını da banka hesabına alacağı sırada cinayet ve Feke polislerine kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin yakalanma anı iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Feke'ye götürülen Ergen, polislere olayı gerçekleştirdiği tabancanın da yerini gösterdi. Polis şüpheliyle birlikte suç aletini bulunduğu yerden çıkarttı.

ZANLININ KAN DONDURAN İFADESİ

Emniyette sorguya alınan Mustafa Kaan Ergen'in, “Gaziantep'te altın daha pahalı olduğu için oraya bozdurmaya gittim. Kadını tanıyordum, altınları olduğunu biliyordum. Evinin önünden geçiyordum, kapısı açık görünce içeri girdim. Amacım hırsızlıktı sadece ama mutfakta kadının sesi gelince arkasından ensesine tabancam ile ateş açtım. Sonra elindeki bilezikleri çalıp kaçtım. Altınlar ise Gaziantep'te daha pahalı olduğu için oraya bozdurmaya gittim. Maddi sıkıntılarımdan dolayı yaptım” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa Kaan Ergen, 'kasten öldürme', 'konut içerisinde silahlı yağma' suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ağır yaralanan Müyesser Kızıloluk'un ise Adana Şehir Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Öte yandan, zanlı Mustafa Kaan Ergen'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. (İha)

Paylaş :
 
Etiketler :  adana, feke, hırsız, altın, mustafa kaan ergen, müyesser kızıloluk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA