6 Şubat 2026 Cuma



14:44   ERMENI KATLIAMıNDAN KAÇMıŞLARDı: 108 YıL SONRA KUZENLER VE TORUNLAR ILK DEFA BULUŞTU   14:39   MERSIN’DEKI AMBULANS KAZASı GÜVENLIK KAMERASıNA YANSıDı   14:36   MERSIN’DE OCAK AYıNDA 531 FIRMA DENETLENDI   14:35   AKDENIZ BELEDIYESINDEN KONTEYNERLERE KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   14:33   TARSUS’TA EMEKLILERE YENI EMEKLI EVI MÜJDESI   14:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESININ KALITE LABORATUVARı AKREDITASYON ALDı   10:51   MERSIN’DE ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI AÇıLDı   10:21   MERSIN’DE 3 KıZıN ÖLDÜĞÜ KAZANıN ARDıNDAN ACıLı BABADAN YÜREK YAKAN SÖZLER   09:32   MERSIN’DE ZEHIR TACIRLERINE ŞAFAK OPERASYONU: 43 GÖZALTı, 448 BIN SENTETIK HAP ELE GEÇIRILDI   09:30   HASTA TAŞıYAN AMBULANSLA OTOMOBIL ÇARPıŞTı: 4 YARALı   16:47   YANGıNDA ZARAR GÖREN TARIHI MERSIN EVININ ÇATıSı TEMIZLENDI   16:12   ANAMUR’DA ÖĞRENCILERE KUR’AN-ı KERIM HEDIYE EDILDI   14:17   MERSIN’DE ARANAN 502 ŞAHıS YAKALANDı, 115’I CEZAEVINE GÖNDERILDI   14:06   SILIFKE’DE BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ   13:31   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜJDESI   11:40   MUT’TA ORMAN SUÇLARıNA YÖNELIK ÖNLEME ARAMASı YAPıLDı   10:52   MERSIN’DE GENÇLER EĞITIMDEN ISTIHDAMA DOĞRUDAN YÖNLENDIRILECEK   10:49   MESKİ ANA IÇME SUYU HATTıNDA DEPLASE ÇALıŞMASıNı TAMAMLADı   10:46   MERSIN’DE ÜRETICILERIN KULLANDıĞı YOL YENILENDI   10:41   140 ESERIN YARıŞTıĞı MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ SONUÇLANDı  
 
 
 
 
Taraftar meydanları yenileniyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda eskiyen ve canlılık dokusunu yitiren Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray meydanlarında kapsamlı bir yenileme ve tadilat çalışması başlattı. Meydanlara yenilikçi ve taze bir hava katmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, fonksiyonel olarak işlevini yitirmiş yapıları da daha canlı ve görsel açıdan çekici bir hale getirmeyi hedefliyor.

 

Tarih : 21 Ocak 2025 Salı 15:18

Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirdiği estetik dokunuşlarla kenti güzelleştirmeye ve kente değer katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda taraftar gruplarının maç coşkusunu hep bir arada yaşamak için maç öncesi ve sonrası bir araya geldiği önemli bir buluşma noktası olan Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray meydanlarında kapsamlı bir yenileme ve tadilat çalışması başlattı. Adnan Menderes Bulvarı sahilinde bulunmaları sebebiyle sıcaklık ve nem gibi olumsuz hava şartlarından çabuk etkilenen, eskiyen, canlılık dokusunu yitiren meydanlarda, boyama, ışıklandırma, yeşil alan düzenlemeleri ve tadilat gibi çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, meydanlara yenilikçi ve taze bir hava katmayı planlarken, fonksiyonel olarak işlevini yitirmiş yapıları daha canlı ve görsel açıdan çekici hale getirmeyi hedefliyor.

"DAHA IŞIL IŞIL MEYDANLAR HAZIRLIYORUZ"

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında Kültür Park Saha Sorumlusu olarak görev yapan Tümer Bal, sahil kesiminde yer alan meydanlarda yapılan yenileme ve tadilat çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Meydanlarımızın sahilde yer alması dolayısıyla hem beton hem demir aksamlarında, salıncak ve elektik direkleri gibi alanlarda tuzlu su, nem ve rüzgar sebebiyle deformasyon yaşıyoruz. Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatarasay meydanlarında, bu hafta itibariyle tadilata başladık. Elektrik, aydınlatma, boyama ve tüm tadilat ihtiyaçlarını gideriyoruz. Halkımıza daha formunda ve daha ışıl ışıl meydanlar hazırlıyoruz" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir belediyesi, taraftar, meydan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA