7 Mart 2026 Cumartesi



16:22   MAVI İZ PROJESIYLE DENIZ KIRLILIĞINE SANAT DOKUNUŞU   15:29   MERSİN’DEN SİLİVRİ’YE ADALET SELAMI: “BU HUKUKSUZLUK ELBETTE SONA ERECEK!”   12:37   YENIŞEHIR’DE MASAL GIBI BIR MÜZE VE KÜTÜPHANE   12:34   AKDENIZ’DE 4,5 TON SAHTE ZEYTINYAĞı ELE GEÇIRILDI   12:27   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KOMPOST ÜRETİM TESİSİ’NDE ATIK YOK, DOĞAYA DÖNÜŞ VAR   12:10   AKDENİZ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERLEŞKESİNE TAŞINDI   12:08   AKDENİZ’DE CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDEN RİSKLİ YAPILAR YIKILIYOR   12:07   BAŞKAN SEÇER: “MEZİTLİLİLER DAHA SAĞLIKLI BİR SİSTEMDE SU KULLANMA İMKÂNI BULACAK”   15:23   TOROSLAR BELEDİYESİ YAYLALARDA HİZMET ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR   11:26   GELECEĞIN YıLDıZLARı AKDENIZ’DE POTAYLA BULUŞUYOR   15:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN RAMAZAN BEREKETİ GLÜTENSİZ SOFRALARA DA TAŞINIYOR   15:08   ŞEHİR TİYATROSU ‘BİLGE HEKİM LOKMAN’ OYUNU İLE BİNLERCE GENÇ SEYİRCİYE ULAŞTI    12:41   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, MERSİNLİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU   16:07   DÖRDÜZ KARDEŞLER BÜYÜKŞEHİR’İN SPOR KURSLARIYLA GELİŞİYOR VE SOSYALLEŞİYOR   15:10   BAŞKAN SEÇER, HAL KATLI KAVŞAĞI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU   14:19   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE BAKIM HİZMETLERİ İLE HERKESİN KİMSESİ OLUYOR   14:08   BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, YENİŞEHİR’DE İFTAR VE RAMAZAN ŞENLİKLERİ’NE KATILDI   11:45   SAĞLıKLı AILE, GÜÇLÜ GELECEK İÇIN YENI ADRES: YEŞILYURT AKADEMI   10:39   BÜYÜKŞEHİR İLE ÇOCUKLAR TİYATRO’DAN KÜTÜPHANE’YE UZANAN GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİ   13:35   MERSIN’DE YAĞıŞTAN ETKILENEN BÖLGELERDE ONARıM ÇALıŞMASı SÜRÜYOR  
 
 
 
 
DMD HASTASI DENİZ ALİ İÇİN YARDIM GECESİ DÜZENLENDİ
   

Mersin’de yaşayan DMD hastası Deniz Ali için Mersin tek yürek oldu. Kongre ve Sergi Sarayı’nda, televizyon ve radyo kanalları aracılığı ile yardım gecesi düzenlendi. Belediye başkanları ve STK temsilcilerinin destekleriyle, toplamda 9 Milyon 382 Bin Türk Lirası toplandı. Daha önce ailesi tarafından başlatılan kampanyada toplanan 8 milyonluk tutar ile toplamda 17 Milyon 382 Bin Türk Lirası toplandı. Deniz Ali’nin tedavisi için gerekli olan tutarın %17’si toplanmış oldu.

 

Tarih : 16 Ekim 2024 Çarşamba 01:52

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen yardım gecesi ile Deniz Ali’nin tedavisi için gerekli olan 3,2 milyon doların (109 milyon 523 Bin Türk Lirası) toplanabilmesi için televizyon ve radyo kanallarından ortak canlı yayın gerçekleştirildi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’nin sunmuş olduğu ortak canlı yayın programında, belediye başkanlarının aracılığı ile DMD hastası Deniz Ali'ye yardım toplandı.

Düzenlenen yardım gecesine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve STK temsilcileri yer aldı.

Deniz Ali’nin tedavisi için gerekli olan 109 milyon 523 Bin Türk Lirası’nın toplanabilmesi için belediye başkanları ve STK temsilcileri aracılığıyla, toplamda 9 Milyon 382 Bin Türk Lirası toplandı. Daha önce ailesi tarafından başlatılan kampanyada toplanan 8 milyonluk tutar ile toplamda 17 Milyon 382 Bin Türk Lirası toplandı. Deniz Ali’nin tedavisi için gerekli olan tutarın %17’si toplanmış oldu.

Paylaş :
 
Etiketler :  deniz ali, dmd, yardım gecesi, ne kadar toplandı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA