6 Mayıs 2026 Çarşamba



17:41   TOROSLAR BELEDİYESİNİN 2025 MALİ YILI KESİN HESABI KABUL EDİLDİ   17:17   MERSİN’İN LOJİSTİK GÜCÜ AVRUPA’YA TANITILIYOR   16:28   GENÇ KÂŞİFLER MUT’TA SAHNE ALDI: 19 PROJE İLGİ GÖRDÜ   15:04   MUT’TA 2026 KAYISI HASADI DEĞERLENDİRİLDİ   14:20   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜMÜNDE İLK SONUÇ: KALDIKLARI ODADA FOSFOR SİNİR GAZI TESPİT EDİLDİ   14:17   MERSİN’DE DAMADA LASTİK VE MOTOR YAĞI TAKTILAR   14:14   MERSİN’DE 2 KARDEŞİN ÖLÜM NEDENİNİ ’TOKSİKOLOJİK VE HİSTOPATOLOJİK’ İNCELEME BELİRLEYECEK   14:10   MERSİN’DE EMEKLİLER DOLU DOLU GÜNLER GEÇİRİYOR   13:32   MERSİN’DE HIDIRELLEZ COŞKUSU   13:18   ÖĞRENCİLER GERİ DÖNÜŞÜM DEFİLESİYLE ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİ   17:40   YARGITAY BOZDU, YEREL MAHKEME GERİ ADIM ATMADI   16:02   “ ENERJİSA İŞLEM MERKEZİ KAPATILMAMALI”   15:56   MERSİN’DE TRAFİK HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ   15:53   MERSİN, TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   15:18   TARİHİ GEÇMİŞ SALAM YİYEN 4 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI   15:13   MERSİN’DE ÖLEN 2 KARDEŞİN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ   13:40   BİRİNİ SATIN ALDI, DİĞERİNİ ÇALDI: O ANLAR KAMERADA   11:32   “SORULARA CEVAP YOK, SAYFALAR DOLUSU HİKÂYE VAR” CHP’Lİ GÜLCAN KIŞ’TAN BAKANLIĞA TEPKİ: “VERİ İSTEDİK, NUTUK GELDİ”   11:10   MERSIN’DE KAR GÜZELLIĞI DRONLA GÖRÜNTÜLENDI   11:03   TARSUS’TA ER MEYDANı DOLDU: 455 GÜREŞÇI KıYASıYA MÜCADELE ETTI  
 
     
 
Bayram ve babalar gününde evlat acısı yaşadı: 40 gündür firarda olan sürücünün yakalanmasını istedi
   

Mersin’de bayram ve babalar gününde bir otomobilin çarparak ölümüne neden olduğu 18 yaşındaki Alim’in ailesi, olay yerinden kaçtıktan sonra aracı terk eden ancak kimlik bilgileri tespit edilen sürücünün yakalanmasını istedi. Çocuklarının ölümünün üzerinden 40 gün geçen aile, yaşanan olayı bir trafik cinayeti olarak değerlendirerek sürücünün yakalanmasının ardından ’Kasten adam öldürme’ suçundan ceza almasını talep etti.

 

Tarih : 25 Temmuz 2024 Perşembe 10:53

Kaza, 40 gün önce 16 Haziran saat: 07.45 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Erdemli ilçesi Tırtar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Liseyi bitiren ve üniversite sınavına giren 18 yaşındaki Alim Dede Önem, Kubrban Bayramı'nın birinci günü harçlığını çıkarmak için çalıştığı markete doğru giderken beyaz renkli bir otomobil gelerek arkadan çarptı. Kazada Önem, olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü ise otomobil ile kaçtı. Olay sonrasında güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmada araç kaza yerinden biraz uzakta terk etilmiş olarak bulundu. Kiralık olduğu belirlenen aracın sürüsünün ise B.B. olduğu ileri sürülürken, aracı terk ettikten sonra yanında bir kadın ile yürüyerek bölgeden uzaklaştığı güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Kazayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Öteyandan Alim Dede'nin bisikletle yolun dışından gitme ile beyaz otomobilin çarpma anı ve aracın kazalı halde trafik seyretme anları da güvenlik kameralarına yansıdı.

Hem bayram hem de babalar günü büyük bir üzüntü yaşayan baba Cihat ile ile anne Ayşe Önem çocuklarından kalan spor alanındaki başarı madalyaları ve diğer hatıralarına bakarak gözyaşı döküyor.

"En büyük acıyı yaşattı yakalanmasını ve ceza almasını istiyorum"

Yaşananları anlatan biri kız 2 çocuk babası Cihat Önem," 16 Haziran Pazar günü oğlum çalışmaya gitti bisikletle. Giderken bir araç geliyor çarpıyor ve oğlumu kaybettim. Oğlum bisikletle giderken araç vurmuş kaçmış. Bugün 40 gün oldu şüpheli hala yakalanmadı. Yakalanmasını istiyorum, benim canım yandı başkasının canı yanmasın. Bayram ve babalar günü en büyük acıyı yaşattı bu adam bize. Zanlı yakalansın cezasını çeksin. Bu bir trafik cinayeti. Benim oğlum emniyet şeridinin dışında gidiyor bisikletle giderken de arkadan geliyor ve vuruyor. Sürücü her halükarda hatalı. Görenler var sürücü yolda sağ sol yaparak geliyor, yol boş hiç araç geçmiyor bayram günü. O şekilde oğlumu hayattan kopardı. Bu şahsın yakalanmasını ve kasten adam öldürmeden ceza almasını istiyorum" dedi.

 

Hayali 'jandarma' olmaktı

Oğlunun 2006 doğumlu olduğunu ve liseyi bitirip üniversite sınavına girdiğini belirten baba Önem,” Bayram günü kaza haberi geldi, kaybettim oğlumu daha ne hayalleri vardı. Jandarma olmayı istiyordu bana da,' devlete millete faydalı bir evlat olacağım' diyordu. Bir evlat kolay büyütülmüyor fidan gibidir" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  Mersin, araba, otomobil, kaza, bayram, babalargünü,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA