2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
Mersin’de ayakta kürek sörfü etkinliği düzenlendi
   

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından ’2024 Hareketlilik Yılı’ kapsamında Ayakta Kürek Sörfü (Stand Up Paddle) etkinliği düzenlendi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 12:19

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, toplumun tümünün gelişimini ve hareketini sağlamak amacıyla 2024 yılını 'Hareketlilik Yılı' ilan edildiğini açıklamasının ardından, tüm bireylerin harekette kalmaları, sporla iç içe bir yaşam sürmeleri, sağlıklı ve kaliteli yaşam için sportif hareketliliğe katılmalarının önemine dikkat çekmek amacıyla, Türkiye Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu koordinesinde, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile HİS Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından Ayakta Kürek Sörfü etkinliği gerçekleştirildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  Mersin, sörf, kürek

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA