1 Ağustos 2025 Cuma



14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?   12:13   SıCAK HAVA SINIRLENDIRIYOR   10:53   LIMONATA SATARAK HAYALINE YÜRÜYOR   10:50   BAŞKAN SEÇER’DEN GENÇLERE MERSİN ÇAĞRISI   10:46   MERSIN’DE DENIZI KIRLETEN GEMILERE CEZA YAĞDı   10:44   10 AYDA 4,5 MILYON YOLCUYA HIZMET VERDI   10:42   MERSIN ÜNIVERSITESI, KENDI ENERJISINI ÜRETIYOR  
 
 
 
 
Sarıyıldız ve Arslan, 1 Mayıs coşkusuna ortak oldu
   

Mersin’de, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlama törenine katılan Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan, meydanı dolduran vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Tarih : 2 Mayıs 2024 Perşembe 11:50

Üzerinde “Yaşasın 1 Mayıs (Bijî Yek Gulan)” yazılı pankart eşliğinde, Akdeniz Belediyesi’nin işçi ve emekçileri ile birlikte yürüyüşe katılan Eş Başkanlar, platforma çıkarak meydanı dolduran yurttaşları selamladı, halaylarla katılıp, alandan yükselen marş ve türkülere eşlik etti. Kortej yürüyüşü esnasında açıklama yapan Eş Başkan Sarıyıldız; “1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçilerin Birlik ve Dayanışma Günü’nde, bizler de Akdeniz Belediyesi emekçileri ile birlikte yürüyoruz. Buradan, dünyanın bütün işçilerinin, emekçilerinin 1 Mayıs bayramını kutluyoruz. Ve diyoruz ki emeğin sömürülmediği, işçilerin haklarının korunduğu, güvencesiz çalışmanın ortadan kalktığı, gençlerin istihdam sorunlarının çözüldüğü, kadına yönelik şiddetin son bulduğu, çocukların güvenli bir geleceğe sahip olabilecekleri bir dünyayı el birliğiyle yaratmak üzere, tüm halklarımızın 1 Mayıs işçi bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kürtçe yaptığı açıklamasında 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı tebrik eden Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise; “Bizler de Akdeniz Belediyemizin çalışanları ile kentimizde gerçekleşen 1 Mayıs kutlama etkinliğine katıldık. Umut ediyoruz ki gelecekte emeğin ve emekçinin değerinin gerçek anlamda bilindiği ve yüceltildiği daha güzel günler olacaktır. Bu duygularla, 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı tüm dünya işçi ve emekçilerine kutlu olsun” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA