27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
“MERSİN ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Kanal 33, İçel TV & FM, Sun TV & FM, HRT, TV A, Koza TV, Radyo Metropol, Kent Radyo, Mix FM, Radyo Ülkü, Radyo Çetin, Mersin FM, Yörük FM, Tepe FM ortak yayınında Gazeteci Ahmet Özdemir’in sorularını cevapladı.

 

Tarih : 25 Mart 2024 Pazartesi 15:38

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Kanal 33, İçel TV & FM, Sun TV & FM, HRT, TV A, Koza TV, Radyo Metropol, Kent Radyo, Mix FM, Radyo Ülkü, Radyo Çetin, Mersin FM, Yörük FM, Tepe FM ortak yayınında Gazeteci Ahmet Özdemir’in sorularını cevapladı.

 

SEÇER: “MERSİN’DE İNSANLAR HUZURLU”

Yayında konuşan Başkan Seçer, göreve gelmeden önce Mersin’in huzur kenti olmasıyla ilgili verdikleri sözü tutuklarını söyleyerek Mersin’de herkesin huzur ve kardeşlik içerisinde yaşadığını söyledi. Mersin’in geniş bir coğrafya olduğunu ve kentte her kesimden insanın yaşadığını belirten Seçer, tüm farklılıklara rağmen insanların huzurlu olduğunu vurguladı. Seçer, “Herkes Mersin’de aslında şehrin temizliğinden, güzelliğinden, şehri bir sahiplenen olduğundan dolaylı son derece mutlu ve müsterih. Hiçbir vatandaşım bu anlamda bana şikâyetini bildirmedi, bilakis teşekkürünü ve memnuniyetini dile getiriyor” dedi.

 

“MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN POLİTİKALARI ÖRNEK GÖSTERİLİYOR”

Mersin’de şu anda çalışan, disiplinli, kenti sahiplenen bir belediye olduğunu vurgulayan Seçer, Mersin’in daha modern, rengârenk, umut vadeden bir kent hüviyetine büründüğüne dikkat çekerek, “O anlamda son derece mutluyum ve müsterihim” dedi. Eskiden Mersin’in pek tanınıp konuşulmadığını söyleyen Seçer, artık Mersin’in belediyesi ve belediye başkanıyla konuşulduğunu belirtti. Özellikle sosyal politikalar konusunda Mersin Büyükşehir’in hizmet ve politikalarının örneklerinin verildiğini söyleyen Seçer, “Mersin’i böyle tanıtabilirsiniz. İyi yöneticilerinizle, iyi siyasetçilerinizle, çıkaracağınız sporcularla, şampiyon sporcular ve takımlarla, sanatçılarla, yazarlarla, çizerlerle Mersin tanıtılır. Bunlarla bir marka kent haline gelir. Sadece para kentin marka kent olmasına yetmez. Orada tarihsel birikim, bir kültür olacak, bir anlayış olacak. Bütün bunların birleşim bir sinerji yaratır ve o kenti bir marka kent yapar” diye konuştu.

Seçimlerden iyi sonuç almak zorunda olduklarını vurgulayan Seçer, “Mersin’in huzuru, milletimin selameti her şeyden önemlidir. Bir hafta sonra herkes sandığa gidecek. Yeter ki hukuken halel getirilmesin, yanlış işler yapılmasın, sandık güvenliği önemli” dedi. Son olarak ekranları başından kendisini izleyen Mersinlilere seslenen Başkan Seçer, “Hizmet İttifakı çatısı altında Başkanınıza desteğinizi bekliyorum” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA