27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Yurttaşlardan Seçer’e sevgi seli
   

Tarsus’a her gidişinde yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Seçer’e sevgi selinde bulunan Tarsus halkı, “Yine seçilecek ve bize yeniden bayram yaşatacaksınız” dedi. Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetleri için Seçer’e teşekkür eden esnaf ve yurttaşlar, desteklerini, “Bizim başkanımız sensin, yine sen olacaksın. Yolun açık olsun” ifadeleriyle dile getirdi.

 

Tarih : 22 Mart 2024 Cuma 11:00

Mersin’in her bölgesini ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin halkıyla bir arada olmayı sürdürüyor. Her gün Mersin’in ayrı bir noktasına giden Başkan Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi’nde esnaf ve yurttaş ziyareti gerçekleştirdi.

 

HALKTAN SEÇER’E TAM DESTEK

Tarsus’a her gidişinde yurttaşların yoğun sevgi ve ilgisi ile karşılanan Seçer, bu kez de aynı tablo ile karşılaştı. Tarsus’ta pazar ve esnaf ziyareti yapan Seçer’e sevgi selinde bulunan Tarsus halkı “Yine seçilecek ve bize yeniden bayram yaşatacaksınız” dedi.

Tarsus’taki gezisinde dükkanları teker teker gezerek ‘Bol kazançlar’ dileyen Seçer’e Tarsus esnafından büyük destek geldi. Halini hatrını sorduğu esnaftan “Sizi çok seviyoruz, sizi aramızda görünce daha iyi oluyoruz” cevabı alan Seçer, yurttaşların memnuniyeti için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

GENÇLERİN GÖNLÜ SEÇER’LE

Yurttaşların ‘Tarsus seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarına teşekkür eden Seçer, yerel seçimler için yurttaşlardan destek istedi, karşılığında da Tarsus halkından tam destek gördü.

Gezisi sırasında yurttaşlarla da bol bol sohbet edip “Bir şikayetiniz var mı?” diye soran Seçer, “Hiçbir şikayetimiz yok. Çok memnunuz” cevabını aldı. Seçer’i karşısında görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen bir yurttaş da “Maşallah çok iyi gidiyorsun. Senin kazanacağın garanti” dedi. Tarsus’u gençlerde de sohbet eden Seçer, gençlerden sık sık “Oylarımız size başkanım. Gönlümüz yine sizinle” ifadelerini duydu.

Tarsus’a ve Tarsus halkına hizmetleri için Seçer’e teşekkür eden esnaf ve yurttaşlar, desteklerini, “Bizim başkanımız sensin, yine sen olacaksın. Yolun açık olsun” ifadeleriyle dile getirdi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA