17 Eylül 2025 Çarşamba



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
Tarsus halkından Seçer’e: “Yolun bahtın açık olsun”
   

Gezisi sırasında vatandaşın halini hatırını soran Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Vatandaşlar “Yolun, bahtın açık olsun Başkanım” diyerek yerel seçimler için Seçer’e desteklerini dile getirdiler.

 

Tarih : 19 Mart 2024 Salı 10:20

Halkla iç içe olmayı sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bu kez de Tarsus İlçesi Kırklarsırtı Mahallesi’nde yer alan ‘Kırklar Pazar Yeri’ni ve ardından da Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak cadde boyunca esnafı ziyaret etti. Tarsus halkı ve esnafı, Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Seçer’e Tarsus’ta CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da eşlik etti.

 

PAZAR ESNAFINDAN SEÇER’E TAM DESTEK

İlk olarak pazar ziyareti yapan Başkan Seçer, girişte yoğun bir sevgi gösterisi ve alkışlar ile karşılandı. Pazar esnafına ‘Hayırlı işler’ ve ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Seçer, vatandaşlara da ‘İyi alışverişler’ ve ‘Hayırlı Ramazanlar’ diledi.

Vatandaşın halini hatırını soran Seçer’e Tarsus halkından tam destek geldi. Vatandaşlar “Yolun, bahtın açık olsun Başkanım” diyerek yerel seçimler için Seçer’e desteklerini dile getirdiler. Vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet eden Seçer, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenlerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Hatay’dan gelen bir depremzede de Seçer’e Büyükşehir’in emekleri ve destekleri için teşekkür etti. Seçer pazardan, pazar esnafının “Büyük Başkan geldi. En büyük Başkan Vahap Başkan” sloganları ile uğurlandı.

 

SEÇER’E OLAN SEVGİ, EVLERDEN VE ARAÇLARDAN TAŞTI

Pazar gezisinin ardından Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Aznakay Parkı hizasından başlayarak esnaf ziyareti yapan Seçer’e hem esnaf hem de balkonlarından veya araçları ile trafikte seyir halinde giden vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterdi. Trafikteki vatandaşlar Seçer’e kornaları ile destek verdi. Atatürk Caddesi boyunca esnaf ziyareti yapan ve vatandaşlar ile sohbet eden Seçer’e Tarsus halkı, özellikle de gençler yoğun ilgi gösterdi. Aznakay Parkı hizasından başlayan esnaf ziyareti, Cengiz Topel Anadolu Lisesi önünde sona erdi.

Seçer, gezisi sırasında vatandaşlardan gelen talepleri de çalışma arkadaşlarına not aldırdı. Gezi sırasında ekipler tarafından vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve mutfak önlüğü ile çocuklara da oyuncak dağıtımı yapıldı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA