3 Şubat 2026 Salı



15:48   MERSIN’DE SIGARA KAÇAKÇıLARıNA OPERASYON: 4 TUTUKLAMA   15:44   MERSIN’DE SELIN VURDUĞU KıRSAL MAHALLELERDE YARALAR SARıLıYOR   14:42   MERSIN MUHTARLAR DERNEĞI’NDEN ARBEL’E ZIYARET   10:47   SEL SONRASı ’MILYONLUK’ YAZLıKLARıN ÖNÜNDE ’EKMEK’ MÜCADELESI   10:41   TOROS DAĞLARıNDAKI YıLKı ATLARı VE YABANI HAYVANLAR UNUTULMADı   10:37   MERSIN’DE IKLIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK ÇALıŞMALARı MASAYA YATıRıLDı   13:22   TARSUS’TA YOĞUN YAĞıŞ SONRASı TAM SAHA MÜDAHALE   13:19   MERSIN’DE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 8 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   13:16   MUT’TA KAYıSıNıN GELECEĞI MASAYA YATıRıLDı   12:46   KOMŞUSU ’ADAM ÖLDÜ EVI DE YıKıLDı’ DEDI O ANDA EV ÇÖKTÜ   12:43   SEL SONRASı DENIZ KAHVERENGI OLDU, SAHILLER ODUN DOLDU   12:19   HıZLı TRENLE ULAŞıMDA YENI DÖNEM: MERSIN - ADANA ARASı 25 DAKIKAYA DÜŞECEK   11:45   MERSIN’DE ‘SESSIZ MIRASıN SESI’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU   11:41   MERSIN’DE ÇOCUKLAR AKRAN ZORBALıĞıNA KARŞı EMPATI ATÖLYELERINDE BULUŞTU   11:39   4 BIN KIŞI ÇALıŞıYOR YÜZDE 84’Ü TAMAMLANDı: ÇEŞMELI-KıZKALESI OTOYOLU MERSIN TURIZMINE NEFES ALDıRACAK   16:29   MERSIN’DE 0-6 YAŞ ÇOCUKLAR IÇIN ÜCRETSIZ GELIŞIM TARAMASı   16:27   MERSIN’DE ORMAN MUHAFAZA PERSONELINE ATıŞ EĞITIMI   16:25   YÜKÜMLÜLER, MERSIN’DE OKULLARı TEMIZLEYIP BOYADı   12:57   TARSUS BELEDIYESINDEN IKLIME DIRENÇLI KENT IÇIN IKI AB DESTEKLI PROJE   12:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESININ SOSYAL PROJELERI TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLUYOR  
 
 
 
 
Başkan Özyiğit, yöre derneklerinde vatandaşlarla buluştu
   

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki yöre dernekleri ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Tarih : 15 Mart 2024 Cuma 12:59

Yenişehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, gün içinde ilk olarak Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Mersin Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği Mersin Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Mersin Şubesi ile Eğitim-İş Mersin Şubesinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Mersin Şubesinde gerçekleşen buluşmada Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri çalışmaları paylaşarak STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini aldı. 5 yıldır büyük bir iş birliği içerisinde Yenişehir’e hizmet ettiklerini ifade eden Özyiğit, desteklerinden dolayı STK’lara teşekkür etti.

Başkan Abdullah Özyiğit daha sonra Mersin Kahramanmaraşlılar ve İlçeleri Derneği, Artvinliler Derneği, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Osmaniye Kadirli Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Özyiğit’in dernek ziyaretlerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yönetim anlayışlarını oluşturan 6 temel ilkeden biri olan Hareket ilkesi kapsamında mahallelerde birçok etkinlik düzenleyerek, vatandaşları buluşturduklarını ve Yenişehirli olma bilincine katkı sunduklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Her birimiz, bu kentin birer parçasıyız ve Yenişehirli olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu kentin ekmeğini yiyor, suyunu içiyoruz. Kentimize sahip çıkacağız. Birlikte yaşadığımız Yenişehir’e sahip çıkacağız.  Bu ilkemizle bir kentlilik, hemşehrilik bilinci oluşturmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı bir araya getirdik. 32 mahallemize gezici sinema günleri ve tiyatro günleri düzenledik. Festivallerle binlerce vatandaşımızı buluşturduk. Komşularımızla oturduk, güzel vakit geçirdik.  Bir araya geldikçe daha mutlu olduk.” dedi.

Yenişehir halkının duyarlı ve yardımsever olduğunu ve geride bıraktığımız 5 yılda dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğini söyleyen Başkan Özyiğit, “Yöre derneklerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla büyük bir iş birliği içerisinde çalıştık. Yenişehir halkı deprem süreci başta olmak üzere ülkenin neresinde bir zorluk yaşandıysa elinden geleni yaptı.  Mersin’e gelen depremzedelere kapılarını açtı. Mersin’de yaşayan dar gelirli aileler için yeri geldi ev eşyalarını, giysilerini, ayakkabılarını bağışladı. Yenişehir Belediyesi olarak tüm bu süreçlerde üzerimize düşeni yaptık. Halkımızdan gelen hiçbir talebi geri çevirmedik.” diye konuştu. 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA