16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
DEM Parti’den Newroz’a davet
   

DEM Parti Mersin İl Örgütü tüm halkı, 20 Mart günü Tırmıl Miting Alanında kutlanacak Newroz’a davet etti.

 

Tarih : 13 Mart 2024 Çarşamba 17:34

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Mersin İl Örgütü, 20 Mart günü Akdeniz ilçesindeki Tırmıl Miting Alanı’nda “Şimdi Özgürlük Zamanı” şiarıyla gerçekleştirilecek Newroz kutlamasına ilişkin parti binasında basın açıklaması düzenledi.

Açıklamaya Mersin milletvekilleri Perihan Koca ile Ali Bozan’ın yanı sıra kentte bulunan siyasi parti ve STK temsilcileri de katıldı.  Açıklamayı İl Eş Başkanı Bedriye Kuş okudu.

 

NEWROZ ATEŞİ ADALETSİZLİĞE KARŞI YANACAK

İl Eş Başkanı Kuş, baharın müjdecisi, özgürlüğün ve direnişin simgesi olan Newroz Bayramı’nı her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve kararlılıkla kutlayacaklarını dile getirdi. Kuş, “Bu yılki Newroz, sadece bir bahar bayramı değil. Newroz ateşi bu yıl, zulme ve adaletsizliğe karşı da yanacak. Bu yılki kutlamalar aynı zamanda bölgesel ve küresel barışa olan ihtiyacımızın altını çizecek ve tüm halkların özgür ve eşit bir şekilde bir arada yaşama umudunu güçlendirecek” dedi.

Newroz'un evrensel ve tarihsel mesajını benimseyerek, zulme, adaletsizliğe ve baskılara karşı birlikte mücadele etme, daha adil, özgür ve barış içinde bir dünya inşa etme kararlılıklarını bir kez daha haykıracaklarını söyleyen Kuş, Mersin halkını Newroz’a davet etti.

Kuş, “2024 Mersin Newrozu'na, tüm halkımızı ve dostlarımızı Newroz ateşi etrafında kenetlenmeye, bu özgürlük ve direniş bayramını coşkuyla kutlamaya davet ediyoruz” diyerek çağrıda bulundu.

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA