27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
“Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir”
   

Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük. Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir” dedi.

 

Tarih : 29 Şubat 2024 Perşembe 10:51

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

 

“GÜNLEDİR ULUSAL MEDYANIN GÜNDEMİNDEYİZ”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük” diye konuştu.

 

“MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ YENSİN ARTIK”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Merkezi)

 

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA