19 Şubat 2026 Perşembe



17:01   BILINÇLI GENÇLER TOPLULUĞUNDAN LÖSEMILI ÖĞRENCILERE RAMAZAN DESTEĞI   15:37   KARA KıŞTA BADEM SÜRPRIZI   14:56   TÜRK KıZıLAY’ıN ‘İYILIK GEMISI’ RAMAZAN’ıN ILK GÜNÜNDE GAZZE’YE UĞURLANDı   12:10   MERSIN’DE 10 BIN 500 PAKET KAÇAK SIGARA ELE GEÇIRILDI   10:55   MERSIN’DE ATıKLARDAN 125 BIN HANEYE YETECEK ELEKTRIK ÜRETILDI   10:53   TARSUS’TA CAMI TEMELI ATıLDı   10:52   YAŞLı KADıNıN 3 MILYON LIRALıSıNı DOLANDıRAN ŞÜPHELILER YAKALANDı   10:50   TARSUS BELEDIYESINDE PERSONELE YÜZDE 32 ZAM   10:48   RAMAZAN’ıN ILK GÜNÜNDE MERSIN’IN VAZGEÇILMEZ TATLıSı KEREBIÇE YOĞUN ILGI   15:59   500 BIN SOSYAL KONUT PROJESI KAPSAMıNDA MERSIN’DE 8 BIN 190 HAK SAHIBI BELIRLENDI   15:44   MERSIN’DE GENÇLERE DIJITAL FARKıNDALıK SEMINERI   14:24   AKDENIZ’DE FıRTıNA SONRASı BELEDIYE EKIPLERI TEYAKKUZDA   13:59   TARSUS’TA YAĞMUR VE FıRTıNA ETKILI OLDU, SERALAR ZARAR GÖRDÜ   13:53   GÖKSEL TANTUNİ, MERKEZ DENETİMLİ ŞUBELERİNİ PAYLAŞTI   13:30   MERSIN’DE MERCEK KURSLARıYLA TURIZM SEKTÖRÜNE NITELIKLI PERSONEL YETIŞTIRILIYOR   13:27   MERSIN’DE ÜCRETSIZ HASTA NAKIL AMBULANSı HIZMETI 85 BIN HASTAYA ULAŞTı   12:26   MERSIN’DE FıRTıNA ETKILI OLUYOR: AĞAÇ EVIN ÜZERINE DEVRILDI   12:05   "RAMAZAN’DA IFTAR VE SAHUR IÇIN SAĞLıKLı BESLENME ÖNERILERI"   12:03   MERSIN’DE FıRTıNA VE SAĞANAK HAYATı OLUMSUZ ETKILEDI   11:33   SILIFKE’DE ÖĞRENCILER IBAN DOLANDıRıCıLıĞıNA KARŞı BILGILENDIRILDI  
 
 
 
 
Macera parkındaki salıncak platforma çarptı, genç kızın ayağı kırıldı
   

Mersin’de bir macera parkındaki salıncağın platforma çarpması sonucu salıncaktaki genç kızlardan birinin ayağı kırılırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirten işletme koordinatörü, salıncağın güvenlik sistemi ile çalıştığını, elektrik kesintisi ya da başka bir sorun yaşanmış olabileceğini söyledi.

 

Tarih : 27 Şubat 2024 Salı 14:18

Alınan bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesindeki bir macera parkına giden iki kız arkadaş, eğlenmek amacıyla salıncağa bindi. Görevlinin serbest bıraktığı salıncak, platforma çarptı. Çarpmanın etkisiyle salıncakta bulunan kızlardan S.Y'nin ayağı kırıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılan S.Y tedavi altına alındı.

"Salıncak güvenlik sistemi ile çalışıyor, elektrik kesintisi ya da başka bir sorun yaşanmış olabilir"
Parkın koordinatörü Feridun Özdemir, salıncağın güvenlik sistemiyle çalıştığını anlattı. Salıncağın harekete geçebilmesi için platformun anahtarlama sistemi olan switche temas etmesi gerektiğini belirten Özdemir, "Güvenlik kontrollerinden geçtikten sonra arkadaşımızı platforma aldık. Platform sıfıra dayanmadığı zaman sistem açmıyor. Platform aslında merdiven. Salıncağa binebilmek için o merdivene çıkıyor arkadaşlarımız. Biz o merdivenden arkadaşlarımızın yeleklerini bağlıyoruz. Sonra o platformu sıfır noktasına dayıyoruz. Sıfır noktasına dayamazsak kontrol noktası çalışmıyor. Burada elektrik kesintisi olabilir, farklı bir şey olabilir. Olay esnasında benim arkam dönüktü. Sonra da üzücü bir olay oluyor" dedi.

"Maddi ve manevi süreç içerisinde firma olarak arkadaşımızın yanında olacağız"
Platform çekilmeden sistemin çalışmaması gerektiğini savunan Özdemir, kaza sonrası ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekiplerine haber verdiklerini ifade etti. İki kişiden birinin taburcu edildiğini diğerinin ise tedavisinin sürdüğünü vurgulayan Özdemir, "Hastanede kendisiyle birebir ilgilendik. Şu an sağlık durumu iyi. Sol ayağına bir platin takıldı, kırık var. Maddi ve manevi süreç içerisinde firma olarak arkadaşımızın yanında olacağız" diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, bayraktepe, maceraparkı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA