28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Çiftlikköy halkından Seçer’e yoğun ilgi
   

Seçer’e yeni dönem için de başarı dileklerinde bulunan Çiftlikköy halkı, seçimlerde destek vereceklerini de vurgulayarak, Seçer’in yanında olduklarını dile getirdi. ‘İnşallah bu dönem de kazanacaksınız’ diyen vatandaşlar, yeni dönem için desteklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ‘Mersin’i sizsiz düşünmek istemiyoruz. Hep birlikte kazanacağız’ ifadelerini kullandılar. ‘Mersin’i başkasına bırakmayacağız. Bütün dualarımız sizinle’ şeklinde Seçer’e olan desteklerini ifade eden vatandaşlara Başkan Seçer de ‘Hem ilçede hem de Büyükşehir’de desteğinizi bekliyoruz’ dedi ve vatandaşlardan da tam destek geldi.

 

Tarih : 27 Şubat 2024 Salı 11:01

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Çiftlikköy Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa ‘Hayırlı İşler’ diledi.

Başkan Seçer’e pazar ziyaretinde; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre, CHP il ve ilçe yöneticileri, Meclis üyeleri, Meclis üyesi adayları, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları, Çiftlikköy Mahalle Muhtarı Aynur Öztürk eşlik etti.

 

SEÇER: “BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Pazar ziyareti sonrasında konuşan Seçer, yapımını tamamladıkları Pazar yeri ile ilgili bilgiler vererek; “Çiftlikköy Pazar Yeri’ndeyiz, Üniversite Caddesi’nin yanında. Burada bir pazar yeri inşa ettik. Burayı vatandaşların talebi doğrultusunda yaptık. Burası 1800 metrekare bir alan ve 150 metre uzunluğunda. Zabıta Noktası var, tuvaletleri var, mescitleri var. En az 80 pazarcı burada tezgah açabiliyor. Bölgemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızı da dinledim. Gayet memnunlar. Ama memnun olmadıkları bir şey var; fiyatlar. İnşallah biz iktidara geldiğimizde onun da çaresini bulacağız. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

ÇİFTLİKKÖY HALKINDAN SEÇER’E YOĞUN İLGİ

Başkan Seçer pazar girişinde ‘Vahap Seçer’ sloganları ve alkışlar ile karşılanırken, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çektirdi. Pazar esnafı ile selamlaşıp ‘Hayırlı işler’ ve ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Seçer, yeni yaptıkları pazar yeri için de ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu ve kapalı pazar yerini de inceledi.

 

MODERN PAZAR YERİ VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Vatandaşlar Seçer’e, Büyükşehir tarafından mahallelerine böyle güzel bir pazar kazandırdığı için teşekkürlerini iletti. Büyükşehir ile ilgili gelen talepler ile ilgili de çalışma arkadaşlarına not aldıran Seçer, ALO 185 üzerinden de taleplerini belediyeye iletebileceklerinden söz ederek, taleplere böylelikle anında müdahale edilebileceğinden söz etti. 

Seçer’e yeni dönem için de başarı dileklerinde bulunan Çiftlikköy halkı, seçimlerde destek vereceklerini de vurgulayarak, Başkan Seçer’in yanında olduklarını dile getirdi. Pazarcı esnafı ile de sohbet ederek mahalleye kazandırmış oldukları pazar yeri için memnuniyetlerini dinleyen Seçer’e, özellikle de pazarın kapalı olduğu için teşekkür geldi. Vatandaşlar, yağmurda da rahat alışveriş yapabildiklerinden söz ederek hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade etti.

‘İnşallah bu dönem de kazanacaksınız’ diyen vatandaşlar, yeni dönem için desteklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, ‘Mersin’i sizsiz düşünmek istemiyoruz. Hep birlikte kazanacağız’ ifadelerini kullandılar. ‘Mersin’i başkasına bırakmayacağız. Bütün dualarımız sizinle’ şeklinde Seçer’e olan desteklerini ifade eden vatandaşlara Başkan Seçer de ‘Hem ilçede hem de Büyükşehir’de desteğinizi bekliyoruz’ dedi ve vatandaşlardan da tam destek geldi.

 Seçer’i karşılarında gören pazar esnafı da; ‘Başkan geldi pazara bereket geldi. Bu pazarı böyle güzel yaptığınız için teşekkür ederiz’ ifadeleri ile memnuniyetlerini dile getirdi.

Hatay’dan Mersin’e gelen depremzede vatandaşlar da Mersin’de aldıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ‘Başkanım sizi herkese anlatıyoruz.’ dediler. Depremzede vatandaşlar Büyükşehir tarafından kendilerine verilen tüm hizmetler için teşekkürlerini ilettiler.

Seçer’in pazar ziyaretinde ayrıca ekipler tarafından da ‘Vahap Seçer, Mersin Geçer’ yazılı pazar çantaları ile bilgilendirici broşürler dağıtıldı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA