13 Temmuz 2025 Pazar



16:45   TARSUS’TA IMECE USULÜ AŞURE IKRAMı   16:44   ÇAKıR; “KKTC, DOĞU AKDENIZ’DE GÜVENCEMIZ”   16:43   MERSIN’DE KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT YOK   16:42   KıZKALESI’NDE PARAŞÜT KAZASı: 2 YARALı   12:24   BU ’EV’ ÖĞRENCILERE MATEMATIĞI SEVDIRIYOR   12:08   KANSERLE MÜCADELEDE ERKEN TANı HAYAT KURTARıYOR   11:16   MERSIN’IN KENT ESTETIĞI KORUNACAK    12:56   TARSUS BELEDIYESINDEN KAPSAMLı TEMIZLIK ÇALıŞMASı   12:37   ÖĞRENCILERIN EVI BÜYÜKŞEHIRLE TAŞıNıYOR   12:10   TICARET İL MÜDÜRLÜĞÜ MERSIN’DE DENETIM GERÇEKLEŞTIRDI   11:40   TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   11:38   KONTROLDEN ÇıKAN TICARI TAKSI MOTOSIKLETE ÇARPıP MAĞAZAYA DALDı   11:05   AKDENIZ’DE TEHLIKE YARATAN YAPıLAR YıKıLıYOR   10:42   İTFAIYEDEN NEFES KESEN TRAFIK TATBIKATı   16:05   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI!   14:19   KıRATLı: “MERSIN’E DEV SPOR YATıRıMLARı KAZANDıRDıK”   14:06   GÖKSU DELTASı IÇIN ‘ACIL KORUMA’ ÇAĞRıSı   14:01   SOKAK KEDISINI DEFALARCA TEKMELEDI   13:54   ANAMUR’A YENI SPOR YATıRıMı!   13:34   MERSIN ESNAFıNıN SORUNLARı MASAYA YATıRıLDı  
 
 
 
 
Büyükşehir ekipleri, Mezitli’de Zeytinli Cadde’yi yeniledi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mezitli ilçesi Akdeniz ve Merkez mahallesi sınırları içerisinde bulunan Zeytinli Caddesi’nde 1.500 metre uzunluğundaki yolda bir süredir devam eden yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, ayrıca İsmet İnönü Bulvarı’nın Vatan Caddesi ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan 265 metre uzunluğundaki kısmını da sıcak asfalt serimi yaparak yeniledi.

 

Tarih : 27 Şubat 2024 Salı 10:56

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipleri, Mezitli ilçesi Akdeniz ve Merkez mahallesi sınırları içerisinde bulunan Zeytinli Caddesi’nde bir süredir devam eden yol yapım çalışmalarını tamamladı.

 

ESKİKÖY KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Mezitli ilçesi Zeytinli Caddesi’nde 1500 metre uzunluğundaki yolda yenileme ve düzenleme çalışması yapan ekipler, genişliği 15 metre olan yola toplam 7 bin 900 ton sıcak asfalt serimi yaptı. Yenilenen güzergâh üzerinde bulunan Eskiköy Caddesi ile Zeytinli Caddesi kesişiminde kavşak düzenleme çalışması da yapıldı. Ekipler tarafından bölgede yapımı tamamlanan çalışmalarda Zeytinli Cadde ve kavşak noktasında toplam 10 bin 700 ton sıcak asfalt serimi yapılmış oldu. Ekipler tarafından sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra caddede refüj imalatı da yapıldı.

 

İSMET İNÖNÜ CADDESİ’NDE DE ÇALIŞMA YAPILDI

Ekiplerin eşzamanlı olarak Mezitli ilçesinde bir diğer çalışma noktası ise İsmet İnönü Bulvarı oldu. Mezitli’nin 2 ayrı noktası, Zeytinli Cadde ve İsmet İnönü Bulvarı’nda yapılan çalışmalarda toplam 12 bin 800 ton asfalt kullanılarak, yollar daha modern ve standardı yüksek bir görünüme kavuştu.

İsmet İnönü Bulvarı’nın Vatan Caddesi ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan kısmında yapılan çalışmalar kapsamında İsmet İnönü Bulvarı’nın 265 metre uzunluğundaki kısmı 2 bin 100 ton sıcak asfalt serimi yapılarak yenilendi. Geçtiğimiz yıllarda aynı bölgede Kelveli ile Fındıkpınarı Caddesi arasında kalan kısım ve Fındıkpınarı Caddesi de yenilenmişti. Yapılan bu çalışmayla da belirtilen hattın tamamı yenilenmiş oldu. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA