7 Mayıs 2024 Salı



11:04   “BIZ ILKLERIN BELEDIYESIYIZ”   11:02   BAŞKAN TUNCER, 3 FIDAN’ı ANDı   11:01   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI, MAYıS AYı TOPLANTıSıNıN IKINCI BIRLEŞIMINI YAPTı   11:00   “FAIZ YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ”   10:58   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI UNUTULMADı   10:56   YENI YOLLAR AÇıLıYOR   10:54   MERSIN MERKEZLI 8 ILDE DEAŞ OPERASYONU: 11 TUTUKLAMA   10:52   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı 1 YARALı   10:51   363 ZEHIR TACIRI VE SOKAK SATıCıSı YAKALANDı   10:50   MERSIN’DE DEPOYU UYUŞTURUCU ÜRETIM TESISINE ÇEVIREN ŞÜPHELI YAKALANDı   16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı  
 
 
 
 
“MERSİN’DE YAŞAYAN HER YURTTAŞIN BELEDİYE BAŞKANIYIM”
   

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır” dedi.

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 11:12

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileri ve aileleriyle bir araya geldi, ardından da Tarsuslu yurttaşlarla buluştu.

Başkan Seçer’e ziyaretlerinde CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç eşlik etti.

 

“HEPİNİZ BU ÜLKENİN YURTTAŞLARISINIZ”

İşçiler tarafından coşkuyla karşılanan Seçer, çalışanlara “Kolay gelsin, emeklerinize sağlık” dileğinde bulundu.

Mersin’de yaşayan her yurttaşın Belediye Başkanı olduğunu söyleyen Seçer, hiçbir zaman parti ayrımı yapmadığını ve yurttaşa “Hangi partiye oy veriyorsun?” diye sormadığını hatırlatarak, “Benim için önemli olan Mersin’de yaşıyor olması, burada benden hizmet bekliyor olmasıdır. Şimdi size ‘Nerelisiniz?’ diye sorsam herkes farklı bir kökenden, Mersin'in farklı bölgelerinden olduğunu söyler. Biz Mersinliyiz, hepiniz bu ülkenin yurttaşlarısınız. Biz de yöneticiler olarak herkese eşit yurttaş muamelesi yapmak zorundayız” dedi.

“Her şey sizler için” diyen Seçer, “Buraya sadece Tarsus’tan değil, her bölgeden geliyorsunuz. Elinize, emeğinize sağlık” diye konuştu.

 

“BAŞKANINIZDAN VE HİZMETLERİNDEN MEMNUNSANIZ DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların desteğini istediklerine dikkat çeken Seçer, “Başkanlık seçiminde parti bir kenara bırakılır. Başkanızdan ve hizmetlerinden memnunsanız, başkanınızı seviyor, güveniyor, ‘Başkan ayrımcılık yapmıyor. Bizi kimliğimizden, bölgemizden, mahallemizden, mezhebimizden dolayı ayırmıyor, herkesi kucaklıyor’ diyorsanız; desteğinizi bekliyorum. Beni öyle görüyorsanız desteğinizi devam ettirin” ifadelerine yer verdi.

Ardından Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nı ziyaret eden Başkan Seçer, burada Tarsus halkıyla bir araya geldi. Seçer’e destek gösteren Tarsuslu yurttaşlardan biri, “Çalışan insanın her zaman arkasındayız” derken bir esnaf da “Tarsus sizinle güzelleşti” diyerek hizmetlerden ötürü Seçer’e teşekkür etti.

Seçer de desteklerinden ötürü Tarsus halkına teşekkür ederek, hizmetlerin gelecek dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA