1 Aralık 2025 Pazartesi



10:42   CNR MERSİN KİTAP FUARI BU YIL ‘OKU’ MOTTOSUYLA HAYAT BULDU ‘10. CNR MERSİN KİTAP FUARI’ BÜYÜKŞEHİR STANDINDA YAZARLAR VE OKURLAR BULUŞTU   09:39   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİPLERİ, HAVADA, KARADA VE DENİZDE HER DAİM HAZIR MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİPLERİ KESİNTİSİZ GÖREVDE    09:32   1 ARALıK DÜNYA AIDS GÜNÜ – HIV ILE YAŞAYAN BIREYLERDE KANSER RISKI UNUTULMAMALı   13:04   MERSIN’DE EMEKLI EVI ÜYELERI ‘BEN ANADOLU’ OYUNUNA YOĞUN ILGI GÖSTERDI   13:01   ’O KÖY BIZIM KÖYÜMÜZ’ PROJESI ANAMUR’DA MANEVI KÖPRÜLER KURUYOR   12:59   MERCEK’TE YENI DÖNEM KAYıTLARı BAŞLADı   12:31   MERSIN’DE ÖĞRENIM YARDıMLARıNıN ILK TAKSITI HESAPLARA YATıRıLDı   12:29   MERSIN’DE YEMEK IMALATı YAPAN IŞLETMELER DENETLENDI   12:26   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı: 3 ÖLÜ, 3 YARALı   11:43   MAZOT YÜKLÜ TANKER ALEV ALEV YANDı, GÖKYÜZÜNÜ KARA DUMANLAR KAPLADı   10:41   3 ÇOCUK ANNESININ AZMI: HAYVANCıLıKLA UĞRAŞıRKEN ÇOCUKLARıN ILK ÖĞRETMENI OLDU   15:30   BAŞKAN BOLTAÇ’A MALTA CUMHURBAŞKANıNDAN ULUSLARARASı ONUR   15:27   BESIN ZEHIRLENMELERINDE EN KRITIK 72 SAAT IÇIN HAYATI UYARıLAR   14:58   MEZİTLİ 33 SPOR’A DESTEK GECESİ   10:54   MERSIN’DE KENEVIR EKIP UYUŞTURUCU ÜRETEN ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:13   MERSIN’DE IKLIM DEĞIŞIKLIĞINE UYUM IÇIN 3. PAYDAŞ ÇALıŞTAYı DÜZENLENDI   10:10   MERSIN’DE IŞ MERKEZINDE YANGıN VE KURTARMA TATBIKATı YAPıLDı   16:50   MERSIN’DE 3 AYRı KAZA: 4 YARALı   15:43   KıZ ÇOCUĞU DIYE OKUTULMADı, 60’ıNDAN SONRA 5 KITAP ÇıKARDı   11:48   ÇAKıR: "MERSIN EKONOMIK GELIŞMIŞLIKTE BÜYÜK SıÇRAMA YAPTı"  
 
 
 
 
Hastalar üzerinden menfaat iddiası: 2’si doktor 3 gözaltı
   

 

Tarih : 23 Şubat 2024 Cuma 11:42

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'ne gelen hastaları Adana'da bir özel hastaneye yönlendiren hekimin de aralarında bulunduğu 2'si doktor 3 şüpheli gözaltına alındı.

İddiaya göre, Tarsus Devlet Hastanesi'nde kulak burun boğaz doktoru H.İ'nin kendisine başvuran hastaları Adana'da özel bir hastaneye yönlendirerek menfaat sağladığı gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde Mersin İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri doktor H.İ. ile birlikte özel hastanede ameliyatları yapan doktor E.K. ve parayı aldığı ileri sürülen medikalci M.K.'yi gözaltına aldı. Polis tarafından gözaltına alınan 2'si doktor 3 şüpheli emniyete götürüldü.

İfadesi alınacak olan şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (iha)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA