5 Mayıs 2026 Salı



17:40   YARGITAY BOZDU, YEREL MAHKEME GERİ ADIM ATMADI   16:02   “ ENERJİSA İŞLEM MERKEZİ KAPATILMAMALI”   15:56   MERSİN’DE TRAFİK HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ   15:53   MERSİN, TÜRKİYE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİNE HAZIRLANIYOR   15:18   TARİHİ GEÇMİŞ SALAM YİYEN 4 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI   15:13   MERSİN’DE ÖLEN 2 KARDEŞİN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ   13:40   BİRİNİ SATIN ALDI, DİĞERİNİ ÇALDI: O ANLAR KAMERADA   11:32   “SORULARA CEVAP YOK, SAYFALAR DOLUSU HİKÂYE VAR” CHP’Lİ GÜLCAN KIŞ’TAN BAKANLIĞA TEPKİ: “VERİ İSTEDİK, NUTUK GELDİ”   11:10   MERSIN’DE KAR GÜZELLIĞI DRONLA GÖRÜNTÜLENDI   11:03   TARSUS’TA ER MEYDANı DOLDU: 455 GÜREŞÇI KıYASıYA MÜCADELE ETTI   10:22   MERSIN’DE GAZILER DOĞAYLA IÇ IÇE VAKIT GEÇIRDI   10:18   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERINDEN ÇıKAN ESERLER SERGIDE BULUŞTU   10:15   BAŞKAN BOLTAÇ: "HAYALIM 5 BIN KIŞILIK AÇıK HAVA ETKINLIK ALANıNı KENTIMIZE KAZANDıRMAK"   10:09   MERSIN’DE TARIHI ESER OPERASYONU: TEVRAT VE EL YAZMASı ESER ELE GEÇIRILDI   16:35   KAYAN: MERSİN İHRACATI YÜZDE 34,68 ARTIŞLA 304,9 MİLYON DOLARA ÇIKTI   16:31   EKMEN: MERSIN, HIZLI TRENLE ANKARA VE İSTANBUL’A BAĞLANMALI   16:28   TARAFLAR ARASıNDAKI TARTıŞMA CINAYETLE BITTI   16:26   MERSIN’DE DEVRILEN TRAKTÖRÜN SÜRÜCÜSÜ 1 SAATLIK ÇALıŞMAYLA KURTARıLDı   16:23   MALIYECILER KAZA YAPTı: 1 ÖLÜ, 5 YARALı   15:29   MERSIN’DE HASTANEYE KALDıRıLAN AILEDEN ACı HABER: 2 ÇOCUK KURTARıLAMADı  
 
 
 
 
Mersin 3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası sona erdi
   

Birbirinden önemli ve değerli birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, yurtiçi ve yurtdışından 200 sporcunun katıldığı Mersin 3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası ile bir kez daha spor camiasının takdirini topladı. 2 gün süren müsabakalar sonucunda veteran sporcular hem bir araya gelip birbirleri ile mücadele etmenin hem de Mersin’in güzelliklerinin tadını çıkardılar.

 

Tarih : 29 Ocak 2024 Pazartesi 10:37

Başkan Vahap Seçer’in spora ve sporcuya verdiği önem ile adeta bir spor kenti haline gelen Mersin, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen bir başarılı organizasyona daha ev sahipliği yaptı.

Amerika, Rusya, Ukrayna, Irak, İran, Suriye ve Bosna Hersek’in içinde bulunduğu 7 ülke ve Türkiye’den 32 ilden toplam 200 sporcunun katıldığı Mersin 3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası, son derece keyifli ve kıyasıya geçen mücadelelerin ardından sona erdi.

Turnuva sonunda dereceye girenler için düzenlenen ödül töreni ile başarılı sporculara madalya ve kupaları verildi. Turnuvada en yoğun ilgiyi ise 80 yaş üstü sporcuların maçları çekti. Karşılaşmalar neticesinde turnuvaya Rusya’dan katılan Alexander Fortunatov 1. olurken, Mesut Özer 2. ve Türkiye’nin en yaşlı masa tenisi sporcusu olan 87 yaşındaki Ahmet Özer’de 3. oldu.  Sporculara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz tarafından verildi.

 

“SPOR KİŞİLERİN SAĞLIKLI DÜŞÜNMESİNDE ARTI BİR YAKLAŞIMDIR”

Turnuvayı yaş grubunda 2. tamamlayan Mehmet Özer, emekli öğretmen olduğunu ve organizasyon için Mersin’e geldiğini belirterek “Çünkü masa tenisini ve sporu çok seviyorum. Bütün spor yapanlara da saygı duyuyorum. Herkese de öneriyorum. Spor kişilerin sağlıklı düşünmesinde ve çevre edinmesinde artı bir yaklaşımdır, tavsiye ederim” diye konuştu.

 

“MATEMATİK ÖĞRETMENİN DIŞINDA BÜTÜN GÜNLERİM MASA TENİSİYLE GEÇTİ”

80 Yaş üstü müsabakalarında 3. olan ve Türkiye’nin en yaşlı masa tenisi sporcusu unvanını elinde bulunduran Ahmet Özer ise masa tenisine 1953 yılında başladığını ve o günden bugüne kadar 113 madalya kazandığını söyledi. Özer, “Aslında ben matematik öğretmeniyim. Fakat matematik öğretmenin dışında bütün günlerim bu masa tenisiyle geçti. Alzheimer Derneği’nin yönetim kurulundayım. Masa tenisi bu rahatsızlığın en büyük ilacıdır. Her şey sevgiyle başlar, sevgiyle gelişir. İnsan sevdiği şeye değer verir, değer verdiği şeyi de sever. Ben bütün dünyadaki insanlara, canlılara değer veren bir kişiyim” dedi.

 

“GENÇLER KESİNLİKLE SPORLA UĞRAŞMALI”

Turnuvaya Bursa’dan katılan ve 50 yaş Üstü Kadınlar Kategorisi’nde şampiyon olan Ülkü Belir ise masa tenisinin muhteşem bir spor olduğunu belirterek “Son zamanlarda Alzheimer'a da iyi geldiği söyleniyor, o yüzden de dört elli asıldık. Gençler kesinlikle sporla uğraşmalı. Hem sosyal çevre ediniyorlar hem güzel kibar bir spor. Ben çocuklukta da oynadıydım 30 yıl ara verdim. Ondan sonra tekrar başladım ve burada o dostlarla beraber olmak muhteşem bir keyif. Herkese tavsiye ediyorum yani her çocuk spor yapmalı bence”  ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 



  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA