17 Eylül 2025 Çarşamba



18:34   TAKIP EDIP ÖLDÜRDÜ, ’PIŞMANıM’ DEYIP TAHLIYESINI ISTEDI   18:30   ESKI SEVGILISINI ÖLDÜRÜP INTIHAR ETTI   17:42   İNŞAATıN 10. KATıNDA HALAY!   17:29   BITKIN HALDE BULUNAN ŞAHIN KORUMA ALTıNA ALıNDı   17:08   MSK, AVRUPA’YA DAMGA VURMAYA HAZıR!   16:38   MERSIN’E, AVRUPA STANDARTLARıNDA ALTYAPı GELIYOR   16:05   AKDENIZ’DE KAÇAK SEVKIYAT ÇÖKTÜ!   16:01   BETON BLOK ARASıNDA SıKıŞAN YAVRU KEDI KURTARıLDı   12:22   ÇAKıR: “ZARAR GÖREN ÜRETICI NEFES ALACAK”   12:17   YABANCıLARıN GÖZÜ MERSIN’DE!    12:13   EVIN IÇINDEN KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇıKTı   12:06   KUR FARKı KAYıPLARı IHRACATÇıYı ZORLUYOR   11:40   MERCEK, AŞÇıLıK HAYALI KURANLARA KAPı ARALıYOR   11:01   “HER ZAMAN, HER ŞARTTA MERSIN İDMANYURDU!”   10:49   VELI VE ÖĞRETMENLERE ÇAĞRı!   10:25   FIRARI HÜKÜMLÜ, TAVUK ÇIFTLIĞINDE SAKLANıRKEN YAKALANDı   10:07   MERSINLI BALıKÇıLAR ’VIRA BISMILLAH’ DEDI   10:01   CEMIL SUNGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   09:54   MERSIN’DE 73 YAŞıNDAKI ADAM INTIHAR ETTI   09:53   SILIFKE’DE MOTOKURYELERE TRAFIK EĞITIMI  
 
 
 
 
Mezitli Belediyesinde memur ve sözleşmeliler için yüzde 120’lik artış
   

 

Tarih : 25 Ocak 2024 Perşembe 11:10

Mezitli Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen Mersin Şubesi arasında imzalanan yüksek oranlı toplu sözleşme ile memur ve sözleşmeli personellerin maaşları için yüzde 120'lik bir artış sağlandı.

Mezitli Belediyesi ve Tüm-Bel-Sen Mersin Şubesi arasında gerçekleşen toplu sözleşme görüşmeleri olumlu bir şekilde sonuçlandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Mustafa Özbay'ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, 2024 yılı için geçerli olacak olan toplu sözleşme belirlendi. Başkan Tarhan, yaptığı açıklamada, "Personelinin her zaman hakkını savunan ve adil yaklaşan bir yönetim anlayışımız oldu. Memur ve sözleşmeli personellerimiz için gerçekleştirdiğimiz sözleşme sürecinde karşılıklı anlaşma ve uzlaşı ile ortak karar aldık. Bu doğrultuda, Tüm-Bel-Sen Mersin Şubesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda yüzde 120 üzerinden bir anlaşmaya vardık. Çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Yapılan anlaşma ile Mezitli Belediyesinde görev yapan memur ve sözleşmeli çalışanlar, 2024 yılında daha yüksek oranlarda maaş artışları ve diğer sosyal haklardan faydalanacaklar.

Tüm-Bel-Sen Mersin Şube Başkanı Mustafa Özbay, belediyede çalışan memur ve sözleşmeli personeller adına yapılan bu artıştan kaynaklı Başkan Tarhan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA