28 Nisan 2024 Pazar



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
Mersinliler yeni yılı ’Yılbaşı Pazarı’ ile karşılıyor
   

 

Tarih : 29 Aralık 2023 Cuma 17:00

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde yer alan Özgecan Aslan Barış Meydanında kurduğu ‘Yılbaşı Pazarı’ ile yeni yıl etkinliklerine başladı. Işıklandırmalar ve süslemelerle donatılan yılbaşı pazarında, yeni yıl temalı hediyelik süs eşyalarından takılara, seramik ürünlerden oyuncaklara, mutfak soslarından reçellere varıncaya kadar el emeği göz nuru birçok ürün de satışa sunuluyor.

El emeği göz nuru ürünler ile birlikte yiyecek ve içecek stantlarının da kurulduğu 'Yılbaşı Pazarı' vatandaşlardan beğeni topladı. Ziyaretçilerin hem eğlendiği hem de alışveriş yaptığı pazarda keyifli vakit geçiren vatandaşlar, ‘Hoş geldin 2024’ temalı yılbaşı ağacının önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

“HER YIL OLDUĞU GİBİ, 2024’E DE KEYİF VE MUTLULUKLA GİRMEK İSTİYORUZ”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü, Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, “Her yıl olduğu gibi 2024’e, yeni yıla keyif ve mutlulukla girmek istiyoruz. Bu doğrultuda stantlarımızı hazırladık. 50 tane standımız var. Yiyecek, içecek, takı ve hediyelik eşyalara uzanan geniş bir yelpazede stantlarımız mevcut. Bununla beraber aynı zamanda etkileşim ve konser alanlarımız da mevcut” diye konuştu.

Pazarı, 7'den 70'e her yaştan vatandaşa yönelik oluşturduklarına dikkat çeken Özdülger, “Hem standımızı gezmek ve alışveriş yapmak isteyen hem de burada bu alanın coşkusunu, keyfini yaşamak isteyen vatandaşlarımıza yönelik pazarımızı oluşturduk. Hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik interaktif oyunlarımız da oluyor. Çünkü vatandaşlarımıza yeni yıl coşkusunu, heyecanını, mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. Bu vesileyle 2024’ün mutluluk, huzur, sevgi ve tüm arzularını gerçekleştirdiği güzel bir yıl olmasını dilerim” ifadelerini kulandı.

 

VATANDAŞLAR HEM EĞLENDİ HEM DE ALIŞVERİŞ YAPTI

Yılbaşı Pazarında stant açan Nurgül Türk, pazarda ilk kez stant açtığını söyleyerek, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. 5 yıldır pastanecilik sektöründe olduğunu söyleyen Türk, pazar sayesinde daha fazla kitleye ulaştığını belirterek, “Bizim için çok iyi olduğunu düşünüyorum. Küçük, büyük esnaf demeden çok yararlı oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikleri takip ediyorum ve insanların buna ihtiyacı vardı. Hepimiz için çok güzel oldu” dedi.

Yılbaşı pazarını ziyaret eden gençlerden Anıl Kurman da “Diğer insanlarla bir arada olmak gerçekten güzel. Stantlar çok hoşuma gitti. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yeni yılı erken karşıladık” şeklinde konuştu. Pazarı dolaşmaya çocuklarıyla birlikte gelen Sonay Aydın ise “Çok güzel ve çok keyifli bulduk. Mersin Büyükşehir Belediyesi sayesinde çok eğleniyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.(Haber Merkezi)

Paylaş :
 
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA