5 Mayıs 2024 Pazar



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
ETKİNLİKTEN ELDE EDİLEN GELİR ÖĞRENCİ BURSU İÇİN DEĞERLENDİRİLECEK
   

Şiirler kadınlar için okunacak

 

Tarih : 17 Kasım 2023 Cuma 17:05

Çocuk sağlığı uzmanı Dr. Galip Kırıcı’nın şiirler seslendireceği, Arife Şimşek ve Sevim Eroğlu’nun türkülerle eşlik edeceğiz “Kadınlara yazılmış şiirler” adlı etkinlik 17 Kasım Cuma günü saat 1930’da gerçekleşecek. Etkinliğin bilet satışından elde edilen gelir Mersin Tabip Odası Burs Fonu’na aktarılacak ve depremzede öğrencilere burs olarak verilecek.

Mersin Tabip Odasının da desteğiyle geçtiğimiz yıl şiir dinletisi düzenleyen etkinlikten elde edilen gelirle çok sayıda öğrenciye burs verilmesini sağlayan Dr. Galip Kırıcı bu yıl da benzer bir etkinliğe imza atıyor.

“Kadınlara yazılmış şiirler” adlı etkinlik, etkinlik 17 Kasım Cuma günü saat 1930’da Mersin Tabip Odası salonunda gerçekleşecek.

Etkinlikte Dr. Galip Kırıcı’ya bağlamada Nurettin Tuncel, dilsiz kavalda Mustafa Çam, klasik gitarda Nejat Daloğlu, vokalde Arife Şimşek ve Sevim Eroğlu eşlik edecek.

Etkinlikte Nazım Hikmet, Arife Kalender, Abdulkadir Meriçboylu, Rıfat Ilgaz, Edgar Allen Poe, Bertold Brecht, Gülten Akın, Deniz İnan, Ataol Behramoğlu, Ümit Yaşar Oğuzcan ve Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın şiirleri seslendirilecek.

Dr. Galip Kırıcı, “Geçen yıl birincisini yaptığımız Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinde okuyan öğrencilerimizin burs fonuna katkı amaçlı dinletimiz, sizlerin desteğiyle amacına ulaşmış, fonda birken para ile çok sayıda öğrencimize burs sağlanmıştı. Bu yıl ikincisini yapacağımız dinletimizin, depremzede öğrencilerimizin de aralarında olduğu burs fonu için yine bir dayanışma ve imeceye vesile olacağını umuyoruz” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  Arife Şimşek, Sevim Eroğlu, Dr. Galip Kırıcı,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA