5 Mayıs 2024 Pazar



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
Akdeniz’deki 65 mahalle ve 2 bin 800 sokaktan günde 400 ton çöp toplanıyor
   

Mersin’de Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı 65 mahallenin 2 bin 800 sokağında, 40 adet çöp toplama aracı ve yüzlerce personel desteğiyle her gün yaklaşık 400 ton çöp toplayıp, atık bertaraf tesisine ulaştırıyor.

 

Tarih : 1 Kasım 2023 Çarşamba 13:45

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı 65 mahallenin yüzlerce sokağına kesintisiz çevre temizliği hizmeti vermeye devam ediyor. Her gün tonlarca çöpü toplayan ekipler, vatandaşlar tarafından sokaklara bırakılan molozları da toplarken, süpürge aracıyla sokakları temizleyen ekiplerce temizliğin ardından tazyikli su ile dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Tonlarca moloz ve evsel atık toplanıyor
Akdeniz ilçe genelinde bulunan 2 bin 800 sokakta, 40 adet çöp toplama aracı ve yüzlerce personel desteğiyle her gün yaklaşık 400 ton çöpü toplayıp atık bertaraf tesisine ulaştıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hastane ve okul bahçeleri, meydan ve bulvarlar, parklar, semt pazarları ile caddeleri de yıkayarak temizliyor. Vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir çevre sunmak için hizmet veren ekipler, sokaklara dökülen tonlarca moloz ve evsel atığı da iş makineleri desteğiyle toplayarak mahallelerden çıkarıyor.
İlçe genelinde insan ve iş yeri hareketliliğinin en yoğun olduğu bölgelere yerleştirilen 3 tonluk kapasiteye sahip çöp konteynerleri da çok amaçlı çöp toplama (ÇAÇA) ile boşaltılarak ardından ilaçlı-tazyikli su ile yıkanıyor. Yine haftanın belirli günlerinde ve semt pazarı kurulan mahallelerin sokaklarında önce temizlik sonrasında da tazyikli su ile yıkama yapan çevre koruma ekipleri, büyük ve küçük boy süpürge araçlarıyla da sokakları temizliyor, ilçe sakini vatandaşlara daha temiz ve sağlıklı bir kent yaşamı sunuyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, belediyeçalışmaları

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA