16 Eylül 2025 Salı



01:15   ANNE VAHŞETİNDEKİ KAN DONDURAN DETAYLAR   18:10   HUSUMET KATLIAMA DÖNÜŞTÜ; 4 KIŞILIK AILE KATLEDILDI   18:01   İKI OTOMOBILIN ÇARPıŞTıĞı FECI KAZADA 8 YARALı   17:28   GÖKSU NEHRI’NDE RAFTING KEYFI!   16:47   SILIFKE’DE IKI CADDE TEK YÖN OLUYOR   16:20   FENERBAHÇE, KULÜPLER BIRLIĞI FAALIYETLERINI DURDURDU!   16:13   ERDEMLI’DE TATIL SITESINDE YANGıN   15:10   SAĞLıKLı VE EKONOMIK PROTEIN IÇIN BAKLIYAT!   14:36   ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIG AŞAMASı HEYECANı YARıN BAŞLıYOR   14:26   OTOYOLDA YOLCU OTOBÜSÜ ALEV ALEV YANDı   13:38   DEM PARTI’DEN EKMEK ZAMMıNA TEPKI!   13:35   ‘TUTUKLU SAVUNMAYı REDDEDIYORUZ’   13:30   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN KıRTASIYE DENETIMI   13:21   MERSIN’DE KAÇAK MAKARON OPERASYONU: 2 GÖZALTı   13:16   FIDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU, MEYVELER KASALARı DOLDURDU   13:10   TEPKI GELDI, KAYYUM TEMIZLIK SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   13:02   TARSUS’TA SILAHLı SALDıRıYA UĞRAYAN ŞAHıS YARALANDı   12:57   MESKİ’DEN ERDEMLI’DE YENI SU HATTı VE MODERN ASFALT!   12:51   EKMEN: “GÜLNAR KUŞ ÜZÜMÜNÜN TESCILI, DEĞERINI ARTıRACAKTıR”   12:43   SEÇER: “İKTIDARıN KARŞıSıNDAKI EN BÜYÜK GÜÇ CHP”  
 
 
 
 
Depremden sonra hayatı Mersin’de değişti
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen ve özellikle de üretici kadın stantları ile tanıştıktan sonra hayatları değişen kadınlardan biri de, 6 Şubat depreminin ardından Mersin’e taşınan Gülay Tatar

 

Tarih : 17 Ekim 2023 Salı 10:55

Yenişehir’de ‘No 3 Mum Atölyesi’ isimli atölyesinde satışlar yapan ve workshoplar düzenleyen Tatar, kadınların istedikten sonra her şeyi başarabileceklerine en güzel örneklerden birisi oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen ve özellikle de üretici kadın stantları ile tanıştıktan sonra hayatları değişen kadınlardan biri de, 6 Şubat depreminin ardından Mersin’e taşınan Gülay Tatar. Yenişehir’de ‘No 3 Mum Atölyesi’ isimli atölyesinde satışlar yapan ve workshoplar düzenleyen Tatar, kadınların istedikten sonra her şeyi başarabileceklerine en güzel örneklerden birisi oldu.
Aslen Kahramanmaraşlı olan ve bir erkek bir kız ikiz çocukları bulunan Gülay Tatar’ın yürüme engeli de bulunuyor. 7 yaşlarındaki ikizlerinden kızı Ece’nin Cerebral Palsy (CP) rahatsızlığı olduğunu ve konuşamadığını ifade eden Tatar, atölyeden sağladığı geliri aynı zamanda kızının tedavi masrafları için harcıyor. Kahramanmaraş’ta anneannesi ile birlikte yaşayan kızları Ece’ye, Gülay Tatar ve eşi Mersin’den destek veriyor. 6 Şubat depreminin hemen ardından Kahramanmaraş’tan çıkan Gülay Tatar, ilk olarak Kayseri’ye, ardından Ankara’ya ve son olarak da Mersin’e gelerek buraya yerleşti. Mersin’e yerleştikten sonra, Kahramanmaraş’ta depremden önce evinin bir odasında yaptığı mum yapımını atölye açıp sürdürmek isteyen Tatar, Yenişehir Cumhuriyet Mahallesi’nde bir mum atölyesinin sahibi oldu. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığının özellikle girişimci kadınlara verdiği desteği ve kadınlara uygulanan pozitif ayrımcılığı duyan Tatar, destek için büyükşehir belediyesine başvuruda bulundu ve hızlı bir şekilde üretici kadın stantları ile tanışma fırsatı buldu.
 

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, kadınveailehizmetleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA