5 Mayıs 2024 Pazar



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE, CAMİ, OKUL VE PARKLAR TEMİZLENİYOR
   

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi genelindeki camilerde yıkama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Okulların da çeşitli ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, yeşil alanlara yönelik budama ve temizlik çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 16 Ağustos 2023 Çarşamba 14:56

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı mobil cami temizliği ekibi, bu iş için hazırlanmış özel araç ve gereçler yardımıyla, Huzurkent Gazi Mahallesi Evrenli Cami’nin tüm halılarını ve içini yıkayıp, ibadethaneni her tarafından yoğun dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca yine Huzurkent ve Bahşiş mahallelerinde bulunan camilerin bahçesinde de çim biçme ve temizlik çalışması yaptı. Talep gelen okulların bank, kamelya, kapı ve korkuluklarını da tamir eden ekipler, eğitim yuvalarının çevre koruma duvarlarını da güçlendirip ardından boyuyor.

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nda bulunan havuzun temizliğini yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Köselerli, Kazanlı Abdülkadir Perşembe Anadolu Meslek Lisesi, Bahşiş Mahallesi Mevlana Parkı ile Tahir Sarı Parkı, Aşağı Burhan Taziye evi, Hrant Dink Parkı, Yukarı Burhan Mahallesi Cumhuriyet Parkı, Karacailyas Şakir Gülmen Parkı ve düğün salonu etrafında çim biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yenileme çalışması yapılacak olan Huzurkent Köselerli Mahallesi Fatih Parkı’nda da eskiyen bordür ve kilit taşlarını iş makineleri yardımıyla söktü.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, cami, okul, park

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA