2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
TARSUS BELEDİYESİ ÖĞRENCİLER İÇİN ANKARA GEZİSİ DÜZENLEDİ
   

Mersin Tarsus Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile daha önce hiç Anıtkabir’i görmemiş öğrenciler için Ankara gezisi düzenledi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2023 Perşembe 14:55

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğüne Bağlı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi koordinesinde, 7 farklı köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci Anıtkabir'e götürüldü. İlk durak olan, efsanelere konu olan ve çeşitli kuş türlerine ev sahipliği yapan Mogan Gölü’ne varan gençler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Anıtkabir'e ulaşan gençler Aslanlı Yol'dan Atatürk'ün mozolesine doğru yürüdü. Ardından ülkenin temellerinin atıldığı 1.TBMM’yi ziyaret eden gençler rehber eşliğinde meclisin nasıl işlediğine dair önemli bilgiler edindi. Etnografya Müzesi, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzelerini de ziyaret eden gençler tarihe tanıklık etti. Gezi turu, Tuz Gölü ziyaretinin ardından son buldu.,

Bu gezi için mutluluğunu dile getiren öğrenci Betül köşeci, "Daha önce Anıtkabir’i görme şansına erişmemiştik. Başkanımız 19 Mayıs’ta yani bizim bayramımızda bizlere bu gezi turunu hediye etti. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bu geziyi hiç unutmayacağım" dedi.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı ise "Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezimizde gençlerimizin daha iyi bir geleceğe sahip olması adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da Gülek İbrahim Günay Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne 7 köyden taşımalı sistem ile gelen 32 öğrenci için Ankara gezisi düzenledik. Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan gençlerimizin mutlulukları adına böyle bir ziyareti armağan etti. Tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz" İfadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, tarsus, tarsusbelediyesi, 19mayısatatürk’üanmagençlikvesporbayramı, ankara, anıtkabir, erdinçşahingençlikmerkezi, deryaakşanlı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA