16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
VALİ PEHLİVAN: "260 HEKTAR 5. OSB İLAVE ALANIMIZIN YER SEÇİMİ KESİNLEŞTİ"
   

 Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,"260 hektar 5. Organize Sanayi Bölgesi ilave alanımızın yer seçimi kesinleşmiş, imar planı ve alt yapı çalışmalarına başlanarak sanayi parseli ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunulacaktır" dedi.

 

Tarih : 11 Mayıs 2023 Perşembe 13:51

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB)’nin sanayi parseli ihtiyacını karşılamak üzere bölgenin 2.,3. ve 4. etap OSB alanlarına ilave olarak 260 hektarlık 5. etap OSB alanın yer seçimi 09.05.2023 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcileri ve yer seçim komisyonunda görev alan kamu kurumlarının komisyon üyelerince değerlendirilerek oy birliği ile uygun görüldü.

Konuyla ilgili Mersin Valisi ve MTOSB Müteşebbis Heyet Başkanı Ali Hamza Pehlivan yaptığı açıklamada:“Mersin Tarsus Organze Sanayi Bölgemiz, l. OSB 380 hektar alan, gelişme alanı olan 2. OSB 278 hektar alan ve ilave 3. OSB 98 hektar alan olmak üzere toplamda 756 hektar alan üzerinde 230 sanayi parseli ile yüzde 100 doluluğa ulaşmış olarak faaliyet göstermektedir. Bölgemiz l.OSB ye ilave 67,5 hektar 4. etap OSB alanımız ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca yer seçimi kesinleşmiş ve ilgili alana ait imar planı ve parselasyon çalışmaları devam etmektedir. 260 hektar 5. OSB ilave alanımızın yer seçimi kesinleşmiş, imar planı ve alt yapı çalışmalarına başlanarak sanayi parseli ihtiyacını karşılamak üzere hizmete sunulacaktır. İlgili çalışmalar doğrultusunda 4. ve 5.etap OSB alanlarımızın da faaliyete geçmesi ile Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 1.083,50 hektar alan üzerinde faaliyet gösterecektir. Mersinli hemşehrilerimize, sanayicilerimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, vali, mersinvaliliği, alihamzapehlivan, 5.osb, MTOSB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA