3 Mayıs 2024 Cuma



11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ   11:50   SARıYıLDıZ VE ARSLAN, 1 MAYıS COŞKUSUNA ORTAK OLDU   11:49   BAŞKAN BOLTAÇ, 1 MAYıS’TA IŞÇILERLE BERABER YÜRÜDÜ   11:46   SAKINLIĞI SEVENLER IÇIN KıZKALESI’NIN EN GÜZEL ZAMANı   11:40   ÇADıRDA YAŞAYAN AILE ELEKTRIĞE KAVUŞTU   11:37   MERSIN’DE SAHTE IÇKI ÜRETEN ŞAHıS YAKALANDı  
 
 
 
 
BAŞKAN GÜLTAK, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR
   

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, esnaf ve vatandaşların yanı sıra, sendika ile meslek örgütü buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor.

 

Tarih : 9 Mayıs 2023 Salı 15:08

Gültak, beraberinde Hazine Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir ve Mersin Milletvekilli Hacı Özkan ile birlikte Memur-Sen temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Mustafa Gültak, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Karşıyaka’yı 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir maç daha yaklaştığı karşılaşmayı da izledi. Karşılaşmanın ardından soyunma odasına inerek galibiyetin mimarı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Gün içinde Karacailyas Abdullah Şahutoğlu Mahallesi eski muhtarlarından Garip Aktarla’nın oğlunun asker uğurlama merasimine de katılan Başkan Gültak, gezileri çerçevesinde Şakir Gülmen, Evren ve Emek mahallelerine misafir oldu.

Karacailyas Polis Merkezi Amirliğine uğrayıp, vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 özveriyle çalışan polis memurlarıyla da bir araya gelen Gültak, Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden Kula Ailesine de misafir oldu. Aile bireyleri ile sohbet eden Başkan Gültak, ziyaret ettiği yerlerde küçük çocukları da unutmadı, onları çeşitli hediyelerle sevindirip gönüllerini kazandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, nureddinnebati, esnaf, aldemaldemir, hacıözkan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA