4 Mayıs 2024 Cumartesi



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
İHTİYAÇ SAHİPLERİ AKÜLÜ SANDALYELERİNE KAVUŞTU
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile özel bir firma iş birliğinde gerçekleştirilen ’Akülü Sandalye Dağıtım Töreni’ çerçevesinde 50 ihtiyaç sahibi birey, akülü sandalyesine kavuştu.

 

Tarih : 3 Mayıs 2023 Çarşamba 14:57

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile özel bir firma iş birliğinde ihtiyaç sahibi özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirilen 'Akülü Sandalye Dağıtım Töreni' yapıldı. Törende, 50 ihtiyaç sahibi bireye akülü sandalye dağıtımı gerçekleştirildi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasına, vatandaşlara yaptıkları hizmeti layığı ile ulaştırabilmenin ve onlara güleryüz, şefkat, samimiyetle hizmet etmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Türkiye?nin çok zengin bir ülke, Mersin?in de çok zengin bir kent olduğuna vurgu yapan Başkan Seçer, "Ben de çok güçlü bir belediyenin başkanıyım. Bizim gelirimiz iyi. Bunu da her belediye başkanı söylemiyor, söylemez. Ama ben söylüyorum. Bizler de güçlüyüz. Bilgimizle, birikimimizle, azmimizle, şevkimizle güçlüyüz. Benim mesai arkadaşlarım bu bilinçte insanlardan oluşuyor. Genel Sekreterden en alt kademede çalışan belediye çalışanımızın tamamı bu duygu ve düşünceleri besleyerek Mersin halkına hizmet etmek zorunda. Bizler sizleri seviyoruz" dedi.

"536 adet medikal malzeme yardımımız oldu"

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nın özellikle deprem sonrasında çok sayıda medikal desteği yaptığına dikkat çeken Başkan Seçer şunları kaydetti: "Çok büyük üzüntüler yaşadık o süreçte. Acıları, gördüğümüz resimleri tarif etmemiz mümkün değil. Mersin görevini yaptı, emin olabilirsiniz Mersin Büyükşehir Belediyesi de hem idari hem vicdani ve insani görevini yerine getirdi. Mersinliler olarak müsterih olabilirsiniz. Böyle sorumluluk sahibi bir kentin evladı olmaktan kendinizle bu anlamda gurur duyabilirsiniz. Bizim de bu süreçte 536 medikal malzeme yardımımız oldu. Bu 536 adet medikal malzeme desteğinin 496 adeti deprem bölgesindeki yurttaşlarımıza yapıldı."

İhtiyaç sahiplerine verilen medikal malzeme desteklerinin bakımlarının da son derece önemli olduğunu belirten Seçer, Büyükşehir?in bakım-onarım hizmeti de verdiğini kaydetti.

Şu ana kadar da yaklaşık 200 yurttaşın bu yöndeki talebinin yerine getirildiğini dile getiren Seçer, bin 400?e yakın bireyin de malzeme desteği talebinin karşılandığını vurguladı. Özel gereksinimli bireylere yönelik faaliyet gösteren Mola Evlerini de önemsediklerini söyleyen Seçer, "Engelli çocuğu olan anne pazara, doktora giderken, özel gereksinimli çocukların ehil, güvenilir ellere teslimi için Mola Evleri son derece önemli. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem Tarsus hem merkezde toplam 4 bin 902 çocuğumuza da hizmet verdik. Duyu bütünleme terapisi ve ergoterapi hizmeti ile ebeveyn danışmanlığı hizmetlerimiz de devam ediyor. Bundan 3 bin 750 çocuğunuz faydalandı" diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, akülüsandalyedağıtımtöreni, sağlıkişleridairesibaşkanlığı, vahapseçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA