30 Nisan 2025 Çarşamba



21:52   MERSİN TİMES 14. YILINI GALA İLE KUTLADI   21:45   ÇERKES MUTFAĞı ARTıK MERSIN’DE!   19:31   MÜSİAD MERSIN ŞUBE BAŞKAN YARDıMCıSı SAĞLAM: "SERBEST BÖLGELERDE KÜMELENME VE İHRACAT GÜCÜ TEHLİKEDE”   13:47   MERSIN’DE ŞEHITLER UNUTULMADı   12:40   YURT DıŞıNDAN EMIR ALAN SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTILDI: 20 GÖZALTı   12:38   MERSIN’DE 815 KILO TÜTÜN VE 13 BIN ADET MAKARON ELE GEÇIRILDI   12:36   HAPIS CEZASıYLA ARANAN 3 HÜKÜMLÜ YAKALANıP CEZAEVINE GÖNDERILDI   12:33   YARALı VE BITKIN BULUNAN EBABIL KUŞU KORUMA ALTıNA ALıNDı   16:13   AKDENIZ’DE CAMILER BAYRAMA HAZıR   16:10   MEZARLıK VE İBADETHANELER PıRıL PıRıL OLDU   16:06   MERSIN BAYRAMA HAZıR!   15:54   AKDENIZ TIPI BESLENME, GÖZ SAĞLıĞıNı KORUYOR   15:51   DIZ KIREÇLENMESI TEDAVISINDE PRP YÖNTEMI   15:46   AŞı REDDI, ÇOCUKLARıN HAYATıNı TEHDIT EDIYOR!   15:43   HAFıZLıK ÖĞRENCILERI IÇIN IFTAR PROGRAMı   15:40   MEÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENI DÜZENLENDI   15:38   AKDENIZ’DE KÜLTÜR VE SANAT KURSLARıNA YOĞUN İLGI   15:35   TARSUS’TAN MALATYA’YA KARDEŞLIK KÖPRÜSÜ KURULDU   15:33   DENIZCILIKTE YAPAY ZEKA VE DIJITALLEŞME PANELI DÜZENLENDI   18:09   “MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”  
 
 
 
 
HUZUREVİ PERSONELİNE EĞİTİM
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi personeline yönelik ‘Yaşlılarla İletişim, Yaşlılık Psikolojisi ve Yaşlılık Hastalıkları’ eğitimi verilmeye başlandı. 3 hafta sürecek olan eğitimde, uzmanlar tarafından yaşlı sağlığı, psikolojisi, yaşlılarla iletişim konularında detaylı bilgi verilecek.

 

Tarih : 1 Mayıs 2023 Pazartesi 16:37

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığında gerontolog olarak görev yapan Cihan Tanrıverdi, yapılan eğitimle personele büyük fayda sağlayacaklarını belirterek, “Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi personellerine yönelik bir eğitim başlattık. Üç hafta sürecek olan eğitimimizi haftada bir gün 3’er saat olarak planladık. Eğitimimizde, yaşlılık psikolojisi, yaşlılarla iletişim, yaşlılık hastalıkları ve artan yaşla birlikte meydana gelen mental ve fiziksel değişimlerden bahsedeceğiz. Faydalı bir eğitim olacağını düşünüyorum” dedi.

Eğitimin gerçekleştiği Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi Müdürü Canan Kubat ise, “Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaşlı bakım kalitesini artırmak, hizmet standardımızı yükseltmek için, personelin bu konudaki yeni gelişmeleri izleyebilmesi açısından ortaklaşa böyle bir eğitim planladık” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  mesin, mersinbüyükşehirbelediyesi, sağlıkişleridairesibaşkanlığı, yardımveiyilikvakfıhuzurevi, eğitim, cihantanrıverdi, canankubat

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA