29 Nisan 2024 Pazartesi



10:14   SERALARDA SıCAK HAVADA ZORLU HASAT   10:12   ULUSLARARASı FILMLER, MERSINLI SINEMASEVERLERLE BULUŞTU   10:10   ÇOCUKLAR BÜYÜKŞEHIRLE HEM EĞLENECEK HEM ÖĞRENECEK   10:09   MTSO, SıFıR ATıK ILE MERSIN’I GELECEĞE HAZıRLıYOR   17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI  
 
 
 
 
AKDENİZ BELEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ
   

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Millet Bahçesi sahil etabında uçurtma şenliği düzenledi.

 

Tarih : 26 Nisan 2023 Çarşamba 18:14

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' ve TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği uçurtma şenliği, yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Akdeniz’in farklı mahallelerinden gelip Mersin Millet Bahçesinde bir araya gelen yüzlerce çocuk uçurtma uçurdu. Sihirbazlık, yüz boyama, müzik, oyun grupları ve farklı aktivitelere katılan çocuklar, günün anlam ve önemine dair şiirler okudu, anne ve babalarıyla birlikte doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.

"Çocuklar mutlu, anneler mutlu”

Renkli ve eğlenceli buluşmada, Millet Bahçesini dolduran çocuklar ve ebeveynlere hitap ederek bayramlarını kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birindeyiz. 23 Nisan’ın hemen ertesinde, çocuklarımız ve ailelerimizle birlikteyiz. Güzel bir uçurtma şenliği düzenledik, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği stantlar açtık. Hava güzel, mekan güzel. Anneler mutlu, çocuklar mutlu, bizler de mutluyuz. Bu vesileyle geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Her şeyin en güzeline layıksınız"

Başkan Gültak, Akdeniz’de barışı, huzuru ve kardeşliği tesis ettiklerinin de altını çizerek şöyle konuştu, "Bugün Akdeniz’de hangi mahalleye giderseniz gidin kavga yok. Barış var, kardeşlik var. Herkes eşit; Türkü, Kürdü, Alevi’si, Sünni’si, Zaza’sı, Romanı, Giritlisi. Herkes eşit. Her yere eşit hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Akdeniz’e ilk kez bir etüt merkezi açtık. Portatif havuzlar açıp çocuklarımıza yüzme öğrettik. Anneleri, şehir dışı gezilerine gönderdik. Çay Mahallesinde ilk kez kentsel dönüşüm projesinin bitmesini sağladık. Bu hizmetlerin hiçbiri daha önce yoktu. Hizmet ve projelerimiz artarak devam edecek. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız" diye konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdeniz, uçurtmaşenliği, akdenizbelediyesi, mustafagültak, 23nisanulusalegemenlikveçocukbayramı, milletbahçesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA