7 Mayıs 2024 Salı



11:04   “BIZ ILKLERIN BELEDIYESIYIZ”   11:02   BAŞKAN TUNCER, 3 FIDAN’ı ANDı   11:01   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI, MAYıS AYı TOPLANTıSıNıN IKINCI BIRLEŞIMINI YAPTı   11:00   “FAIZ YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ”   10:58   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI UNUTULMADı   10:56   YENI YOLLAR AÇıLıYOR   10:54   MERSIN MERKEZLI 8 ILDE DEAŞ OPERASYONU: 11 TUTUKLAMA   10:52   TARSUS’TA TRAFIK KAZASı 1 YARALı   10:51   363 ZEHIR TACIRI VE SOKAK SATıCıSı YAKALANDı   10:50   MERSIN’DE DEPOYU UYUŞTURUCU ÜRETIM TESISINE ÇEVIREN ŞÜPHELI YAKALANDı   16:31   “AKDENİZ’DE PROJE ATAĞI BAŞLIYOR”   16:30   VERGI ÖDEMELERINDE SON GÜN 31 MAYıS!   16:29   BURADA CIĞER YEMEK IÇIN ERKEN KALKMAK GEREKIYOR   16:27   MERSIN’DE ŞIDDETLI FıRTıNA SERALARA ZARAR VERDI   10:26   YENI ’İYILIK GEMISI’ MERSIN’DEN GAZZE’YE UĞURLANDı   10:25   AKİB IHRACATTA ÇıĞıR AÇıYOR   10:22   MINIKLER TEKNOLOJIYLE BULUŞTU   10:20   BÜYÜKŞEHIR, KURALLARA UYMAYAN SÜRÜCÜLERE GEÇIT VERMIYOR   10:19   MERSIN SILIFKE’DE UYUŞTURUCU TACIRI YAKALANDı   15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı  
 
 
 
 
ÖZMEN GLOBAL A.Ş, DEPREMZEDELERE BİN KİŞİLİK YURT TAHSİS ETTİ
   

Mersin’de Davultepe Mahallesi’nde bulunan bin kişi kapasiteli yurt Özmen Global A.Ş tarafından 6 aylığına Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ücretsiz tahsis edilerek depremzede vatandaşların kullanımına sunuldu.

 

Tarih : 15 Nisan 2023 Cumartesi 12:42

Bin kişi kapasiteli olan ve içerisinde 250 kişi kapasiteli yemekhane, revir, çamaşırhane, drama ve etkinlik alanı, mescit ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu yurt tam kapasite olarak depremzedelere hizmet vermeye devam ediyor. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman başta olmak üzere çeşitli illerden Mersin'e gelen depremzede vatandaşlar gerekli işlemleri tamamlanmasının ardından yurda yerleştirildi ve halen konaklamaya devam ediyorlar.

Yerel yönetimler ile sürekli koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirten Özmen Global A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özmen, "Depremin ilk gününden itibaren yerel yönetimler ile sürekli iletişim halinde olup gerekli tüm ihtiyaçları karşılamak adına yakıt, gıda ve giyim üzerine oluşturduğumuz yardım tırlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak bununla birlikte araç filomuzu ve iş makinelerimizi de deprem bölgemize göndererek destek olmaya çalıştık’ dedi.

1000 KİŞİLİK YURT

Şeref Özmen, “Mersin içerisinde bin kişilik konaklama tesisimizi 6 aylığına depremzedeler için yeniden tasarlayarak Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ücretsiz tahsis ettik. Depremzedelerimizin kayıplarını ve yaralarını kısa sürede sarmanın mümkün olmadığını bilerek desteklerimizin de bu yönde devam edeceğini bildirmek isteriz" dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  özmenglobal, mersin, davultepemahallesi, yurt, mersinbüyükşehirbelediyesi, şerefözmen

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA