15 Haziran 2025 Pazar



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
MIP’NİN YENİ GENEL MÜDÜRÜ AJAY KUMAR SİNGH OLDU
   

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.’nin (MIP) yeni Genel Müdürü Ajay Kumar Singh oldu. Singh, Belçika’nın Antwerp Limanı’ndaki MSC PSA Avrupa Terminalinin CEO’su olarak atanan Johan Van Daele’den görevi devraldı.

 

Tarih : 22 Mart 2023 Çarşamba 17:39

MIP'ten yapılan açıklamaya göre, 2022 yılının ikinci yarısında MIP ailesine operasyon direktörü olarak katılan Singh, liman yönetimi konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip. Uluslararası ticaret ve işletme yönetimi alanında yüksek lisans derecesi ile sevkiyat ve ihracat yönetimi alanında lisansüstü diploması bulunan Singh, liman işletmeciliği sektöründe 25 yılı aşkın kariyeri boyunca Afrika, İngiltere, Ortadoğu, Hindistan ve Kuzey Amerika gibi bölgelerde çalışarak kültürlerarası deneyim kazandı.

Singh, yeni görevine ilişkin yaptığı açıklamada, "MIP’deki yeni rolüm dolayısıyla onur duyuyorum. Dünyanın önemli limanlarında operasyon direktörü olarak edindiğim sektörel tecrübeyi, Mersin Uluslararası Limanı’nın gelişmesine ve bir üst seviyeye taşınmasına aktarabileceğim için heyecanlıyım. Görevim süresince MIP’nin dinamik ve profesyonel ekibiyle birlikte gerek iç gerekse dış paydaşlarla yakın iş birliği içinde çalışmaya, değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için operasyonel ve hizmet mükemmelliğine katkı sağlamaya devam edeceğim. Bu vesileyle MIP’nin, Türkiye’nin lider limanı pozisyonuna ulaşmasında gösterdiği başarı ve yaptığı büyük katkılardan dolayı Johan Van Daele’ye teşekkür etmek istiyorum ve yeni pozisyonunda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

2017 yılından bu yana MIP Genel Müdürlüğü görevini yürüten Johan Van Daele, Kapılar Projesi ve Kapasite Artırımı Projesi (EMH2) gibi birçok önemli projeyi başarıyla gerçekleştirmişti.

Paylaş :
 
Etiketler :  mıp, mersin, ajaykumarsingh, antwerplimanı, mscpsaavrupaterminali, ceo, genelmüdür, liman, mersinlimanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA