3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
DEPREMZEDEYE VİTAMİN, ÜRETİCİYE DESTEK
   

​​​​​​​Deprem felaketinin ilk gününden bu yana bölge insanının yanında olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesine narenciye ürünleri gönderecek. Belediyenin bu adımıyla hem depremzede yurttaşların sağlıklı gıdaya erişimine destek verilecek hem de yöre çiftçisine 2 milyon liralık destek sağlanacak.

 

Tarih : 21 Mart 2023 Salı 20:39

Deprem bölgesinde soğuk hava şartları nedeniyle zor günler yaşayan, sağlıklı beslenme konusunda sıkıntılar yaşayan yurttaşlar için Mersin Büyükşehir Belediyesinden yeni bir adım geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, depremden etkilenen yurttaşların vitamin içeren gıdalar tüketmesi için bölgeye limon ve portakal yollama kararı aldı.

Başta Erdemli olmak üzere kentin belli bölgelerindeki üreticilerinden temin edilen 160 ton limon ve portakal deprem bölgesine gönderilmek için  hazırlandı.

Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay'a gönderilecek olan limon ve portakallar depremzedeler için gıda ve sağlık açısından büyük önem taşırken aynı zamanda Mersinli üreticilerin bütçesine de önemli katkı sağladı.

Büyükşehir Belediyesi Mersinli narenciye üreticisine yaklaşık 2 milyon liralık destek sağlamış oldu.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Vahap Seçer, “Belediyemiz depremin yaşandığı günden itibaren bölgede insanüstü bir çabayla yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Aynı zamanda bölgemizdeki misafirlerimizi de kendi evlerinde hissettirmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Soğuk hava şartları nedeniyle deprem bölgesindeki yurttaşlarımızın sağlıklı beslenme konusunda ciddi eksikleri olduğunu biliyoruz, görüyoruz. Bu nedenle bölgeye vitamin içeren ve bağışıklık sistemini güçlendiren limon ve portakal gönderiyoruz. Bu vesile ile göndereceğimiz 160 ton limon ve portakalla hem depremzedelerimize vitamin sağladık hem de zor günler geçiren  üreticilerimize destek olduk” şeklinde konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  vahapseçer, depremzede, vitamin, narenciye

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA