4 Mayıs 2024 Cumartesi



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
AKDENİZ’DE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
   

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, uzak yakın demeden ihtiyaç duyan mahallelerde yeni yol açma ve asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme ve budama çalışmalarına devam ediyor.

 

Tarih : 14 Mart 2023 Salı 15:22

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirlediği plan ve program çerçevesinde, havaların da uygun olduğu sürece merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan mahallelerde kadastral yol açma, asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Güçlendirilen personel ve araç-gereç desteği sayesinde ekipler, aynı anda birçok farklı bölgede çalışmalar yürütüyor. Vatandaşların da büyük memnuniyet duyduğu hizmetler sayesinde ilçeye bağlı mahallelerde yaşanan sıkıntılar çözülüyor, Akdeniz’in çehresi değişiyor.

Rüzgardan zarar gören çatı indirildi

Öte yandan Kiremithane Mahallesi 4417 Sokak üzerinde bulunan bir yapının üzerinde, şiddetli rüzgar sonucu zarar gören ve can güvenliği açısından tehlike arz eden çatı kaplaması da ekipler tarafından vinç yardımı ile indirilip tehlike ortadan kaldırıldı.

Sokakta yaşayan canlar da unutulmuyor

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokakta yaşayan canları da unutmuyor, bu serin ve yağışlı günlerde onlar için kulübe ve yuvalar yapmaya devam ediyor. Kedi, köpek ve kuşlar için imal edilen kulübe ve yuvalar, sokakta yaşayan hayvanların yoğun olduğu parklar, yeşil alanlar ile meydanlarda uygun yerlere konuyor veya kimi zaman talepler halinde hayvan sever vatandaşlara hediye ediliyor.

Park ve yeşil alanlar yenileniyor, ağaçlar budanıyor

Diğer yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelindeki yeşil alanlara yönelik bakım, yenileme, çim biçme ve budama çalışmalarını da sürdürüyor. Çalışmalar sayesinde özellikle araç sürücülerinin görüşünü olumsuz etkileyen ve yayalar için de büyük risk oluşturan ağaç dalları ve çalılar budanıyor. Zamanla kuruyan veya zayıfladığı için insanların can ve mal güvenliği açısından risk oluşturan boylu ağaçların budaması da sürüyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, akdenizbelediyesi, mustafagültak, yolçalışmaları, akdenizbelediyesifenişlerimüdürlüğü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA