17 Haziran 2025 Salı



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
MESKİ, ÜSTYAPI İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
   

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, çeşitli cadde ve sokaklarda ekonomik ömrünü tamamlayan beton muayene bacaları ile yağmursuyu ızgaralarının, kaliteli sfero kapak ve ızgaralarla yenileme çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Çalışmaların yapıldığı bölgelerde daha önce bu taşlara takılması muhtemel otomobil, motosiklet ve bisiklet gibi ulaşım araçlarını kullanan vatandaşların daha konforlu seyahat etme imkanına sahip olduğu kaydedildi.

 

Tarih : 24 Ocak 2023 Salı 14:00

Mersin’in tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden MESKİ, Akdeniz, Toroslar, Mezitli, Yenişehir ve Tarsus ilçelerinde bulunan muhtelif cadde ve sokaklarda yol kaplaması altında kalan muayene baca ve yağmursuyu ızgaralarını, yollardaki sürüş konforunu arttırmak için yol üst kotu seviyesine getirme çalışmalarına başladı. Çalışma çerçevesinde eskiyen ve deforme olan beton muayene bacaları ve yağmursuyu ızgaraları, ekonomik ömrü daha uzun olan sfero kapak ve ızgaralar ile değiştiriliyor. Dört merkez ilçe ve Tarsus’ta toplam bin 229 adet muayene baca kapağı ile 2 bin 11 adet yağmursuyu ızgara değişiminin gerçekleştirildiği MESKİ çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Eskiyen beton muayene bacası kapağı ile yağmursuyu ızgara taşlarının MESKİ tarafından yenilenmesiyle vatandaşlar, daha rahat ve konforlu seyahatin tadını çıkarma fırsatı bulurken, bisiklet tutkunları da bu sayede daha rahat pedal çeviriyor. Tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşlar da mazgala takılma sıkıntısı yaşamadan yolu güvenli bir şekilde geçiyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  meski, yağmursuyuızgaraları

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA