27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
BERLİN’DE MEZİTLİ PARKI
   

Mersin Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, birim müdürleri ve meclis üyelerinin bulunduğu heyet ziyarette bulundukları Berlin’de bulunan kardeş şehir Tempelhof Schöneberg’da ’Mezitli Parkı’ ile karşılaştı.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 12:44

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, meclis üyeleri ve birim müdürlerinin bulunduğu bir heyet, teknik incelemelerde bulunmak için gittiği Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan kardeş şehir Tempelhof Schöneberg'da 'Mezitli Parkı' ile karşılaştı.

Mezitli Parkı'nın, Berlin’in çok önemli bir lokasyonunda bulunduğu ve içerisinde bisiklet yolu ve spor sahalarının olduğu, kentin en uğrak yerlerinden birisi olma özelliğini taşıdığı bildirildi. Parkın girişine yerleştirilen tabelada Türkçe ve Almanca 'Mezitli Parkı' isminin yazıldığı, Mezitli ve Tempelhof- Schöneberg kentlerinin 2012 yılından bu yana kardeş şehir olduğu bilgisi de verildiği kaydedildi.

Tempelhof -Schöneberg heyetine teşekkür eden Başkan Tarhan, "Kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde Mezitli’de çok önemli projeleri hayata geçirdik. Son olarak da Atatürk Mahallemizde tamamlanma aşamasına gelen Mutlu Yaşam Merkezimizi kardeş kentimizin desteğiyle yapıyoruz. Bunların yanında Almanya’nın başkenti ve en büyük şehri olan Berlin’de Mezitli Parkını görmekten son derece mutlu oldum. Biz de Mezitli’de Tempelhof -Schöneberg Dostluk ve Kardeşlik Parkı açmıştık. Zaten sık sık karşılıklı ziyaretlerde bulunarak ortak kazanımlarımızı artırmaya çalışıyoruz. Kardeş şehir ilişkilerimizi artırarak devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  berlin, TempelhofSchöneberg, kardeşşehir, mezitli, park, almanya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA