27 Nisan 2024 Cumartesi



17:21   ROMANYALı ÖĞRENCILER AKDENIZ’IN ILK VE TEK ÖĞRENME MERKEZINI ZIYARET ETTI   17:19   TARSUS GASTRONOMI MERKEZI, ŞEHRIN GÖZDE MERKEZI HALINE GELDI   13:48   MERSIN’DE ÇAMKESE BÖCEĞINE KARŞı BIYOLOJIK MÜCADELEYE BAŞLANDı   13:46   UMUT VE SANAT BIR ARAYA GELDI   12:59   BAŞKAN OLDU, EYLEMI BıRAKMADı!   12:06   "MERSIN OLARAK ECEMIŞ FAYı’NDAN ETKILENEBILIRIZ"   12:04   MERSIN’DE DEAŞ OPERASYONU: 9 GÖZALTı   12:03   MERSIN’DE ORGANIZE SUÇ ÇETESI ÇÖKERTILDI: 6 GÖZALTı   11:52   ÇBK YENI LOGOSUNU DUYURDU   10:44   MERSIN’DE AÇıK ALANDA KAYıSı HASADı BAŞLADı   10:41   MERSIN’IN KORUMA ÇALıŞMALARı AVRUPA’DA TAKTIR GÖRDÜ   10:39   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN DÖRT BIR YANıNDA YOLLARı YENILIYOR   10:37   BAKıMEVINDEKI DAYAK DEHŞETI KAMERADA   10:36   MERSIN’DE KAYıP YAŞLı ADAM IÇIN ARAMA ÇALıŞMASı 3’ÜNCÜ GÜNÜNDE   10:35   TARSUS’TA CAM YÜKLÜ TıR YANDı   11:51   TÜRKIYE, VENEZUELA’DA 5’INCI BÜYÜK TEDARIKÇI   11:50   MEHMET ALI BEBEĞIN UMUDU YEŞERDI: 60 MILYON TL TOPLANDı   11:49   HER 100 ÇOCUKTAN 20’SI ÇALıŞıYOR   11:48   MINIKLER, ÇOCUK BAYRAMı’NDA DOYASıYA EĞLENDI   11:46   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN VATANDAŞLARA VERGI HATıRLATMASı  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN 1. SPOR OYUNLARI TAMAMLANDI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesinin personel motivasyonunu arttırmak için 24 Eylül’de başlayan ve 4 farklı kategoride gerçekleşen 1. Spor Oyunları tamamlandı.

 

Tarih : 1 Aralık 2022 Perşembe 12:39

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, personel motivasyonunu ve aidiyet duygusunu artırmak ve takım olma bilincini oluşturmak adına; voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi ve futbol branşlarında 24 Eylül tarihinde başlatılan 1. Spor Oyunları’nın 4 kategorisi tamamlandı.

Futbol kategorisinde 3 Aralık tarihinde yapılacak final maçının ardından, ödül töreni yapılacak.

3 Aralık Cumartesi günü Macit Özcan Spor Tesisleri’nde saat 16:30’da futbol branşının 3. ve 4.’lük maçı Özel Kalem ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı arasında yapılacak. Aynı gün saat 18:00’de ise final maçı, Büyükşehir Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile MESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı arasında yapılacak. Sonrasında her branşın ilk 4 takımına veya katılımcısına kupa ve madalya verilecek. Futbol, masa tenisi ve tenis branşları Macit Özcan Spor Tesisleri’nde, basketbol ve voleybol ise Adnan Menderes Bulvarı Kültür Park içerisinde bulunan sahalarda yapıldı.

 “ÇOK KEYİFLİ VE GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, Mersin Büyükşehir Belediyesi 1. Spor Oyunları’nın detaylarını paylaşarak, “24 Eylül tarihinde başlayan Mersin birimler arası spor oyunlarında, 5 branşta spor karşılaşmaları yaptık. Tamamen personelimizin iştirak ettiği organizasyonlar ki, Genel Sekreterimiz bile oyuncu olarak katıldı. Futbol, basketbol, voleybol, tenis ve masa tenisi etkinliklerimiz oldu. Hepsi bitti. Futbolda 3 Aralık günü final maçı yapılıyor. O gün aynı zamanda ödül törenini de yapacağız. Turnuvaya yaklaşık 700 civarı çalışanımız katıldı. Çok keyifli, çok güzel bir organizasyon oldu” ifadelerine yer verdi.

“TURNUVAYI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”

Spor Oyunları organizasyonunun amacını da aktaran Taşkın, “Bunu düzenlerken amacımız, kurumsal aidiyet duygusunu geliştirmek, motivasyonu yükseltmek, birlik ve beraberliği sağlamak, bir takım olma bilincini geliştirmekti. Adına 1. Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Oyunları dedik. Bundan sonra her yıl yapmayı düşünüyoruz” söyledi.

Paylaş :
 
Etiketler :  sporoyunları, büyükşehir, motivasyon, personel

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA