1 Ağustos 2025 Cuma



19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?   12:13   SıCAK HAVA SINIRLENDIRIYOR   10:53   LIMONATA SATARAK HAYALINE YÜRÜYOR   10:50   BAŞKAN SEÇER’DEN GENÇLERE MERSİN ÇAĞRISI   10:46   MERSIN’DE DENIZI KIRLETEN GEMILERE CEZA YAĞDı   10:44   10 AYDA 4,5 MILYON YOLCUYA HIZMET VERDI   10:42   MERSIN ÜNIVERSITESI, KENDI ENERJISINI ÜRETIYOR   10:39   ÇUKUROVA’DA YEŞIL DÖNÜŞÜME 50 MILYON TL DESTEK   10:38    ANAMUR’DA CINAYETE KARıŞAN 3 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:37   ANAMUR’DA TARIH ESER OPERASYONU   10:36   MERSINLI BISIKLETÇI VAN GÖLÜ IÇIN PEDAL ÇEVIRDI   10:35   ANAMUR’DA 12 YAŞıNDAKI ÇOCUĞUN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ!   17:28   GERI MANEVRA YAPAN KAMYON ILE TıRıN ARASıNDA SıKıŞTı   15:30   MERSINLI SPORCULARDAN BALKAN BAŞARıSı!  
 
 
 
 
VEZNELER HAFTASONU’DA AÇIK OLACAK
   

Akdeniz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2’nci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğu” ve veznelerin hafta sonu da veznelerin açık olacağını açıkladı.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 11:32

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda; “Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergilerinin 2022 yılı 2’nci taksit ödemelerinde son günün 30 Kasım olduğu” hatırlatıldı.

Duyuruda, vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylıkla yerine getirmeleri ve kalabalıkları önlemek amacıyla bu tür vergi ve borçlarını ödemek isteyen mükellefler için 26 Kasım Cumartesi ile 27 Kasım Pazar günlerinde, belediye ana bina veznelerinin 10:00 ila 16:00 saatleri arasında açık olacağı belirtildi.

TÜM TAHSİLAT İŞLEMLERİ BİR PARMAK UZAĞINIZDA

Yapılan açıklamada; dileyen mükelleflerin ayrıca www.akdeniz.bel.tr internet adresi üzerinden de emlak vergisi, çevre temizlik vergisi bildirimleri ile ilan ve reklam beyannamelerini online verebilecekleri, diğer tüm vergi ve borçlarını da yine online sistemle ödeyebilecekleri kaydedildi.

WEB-TAPU HİZMETİ İLE BEYANLAR ONLİNE ALINIYOR

Akdeniz Belediyesi’nin mükelleflere sağladığı diğer bir hizmet ve kolaylık da web-tapu hizmeti. Dileyen vatandaşlar, tapularıyla ilgili bildirim ve beyanlarını, belediye binasına gelmelerine gerek kalmadan, bulunduğu yerde yine online sistem üzerinden kendileri verebiliyor.

İşlemin devamında, mükelleflerin web-tapu sistemi üzerinden verdiği beyanlarının doğruluğu belediye yetkililerince teyit ediliyor. Nihayetinde, doğruluğu onaylanan beyanlar, yine vatandaşın belediyeye gelmesine gerek kalmadan güvenli ve hızlı bir şekilde hem sisteme hem de dosyasına kaydediliyor.

Paylaş :
 
Etiketler :  vezne, akdeniz, haftasonu, açık

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA