17 Eylül 2025 Çarşamba



19:50   MAHKEME KARARıYLA SOKAKTA KALACAKLAR!   19:38   YAŞLı KADıNı SINIR KRIZINE SOKAN YANGıN   18:25   978 MILYON LIRALıK DEV YELKENLI SUYA INDIRILDI   17:28   MERSIN’DE FıRTıNA UYARıSı; RÜZGARıN HıZı 90 KM’YE ULAŞACAK!   17:07   BALıK PAZARı ESNAFı ÇÖZÜM BEKLIYOR   17:06   MERSIN’DE ULAŞıM MASAYA YATıRıLDı   16:53   SILIFKE, MARAŞ’ı YEDI BITIRDI: 7-1   16:24   TMO ÇEKIRDEKSIZ KURU ÜZÜM ALıM FIYATıNı AÇıKLADı   15:31   TAZELENME ÜNIVERSITESI’NDE YENI DÖNEM KAYıTLARı TAMAMLANDı   14:44   MERSINLI KADıNLAR ‘MAHSA AMINI’YI ANDı   14:02   MERSIN’DE 324 KM SAHIL VAR, NEDEN 5 YıLDıZLı OTEL YOK?   13:32   KAÇAN ÇOCUKLARı TAKIP EDIP VURMUŞLAR!   12:49   ÇOCUĞUNU ÖLDÜREN ANNE TUTUKLANDı   12:37   TEZGAHLAR DOLDU, FIYATLAR DÜŞTÜ   12:25   MERSIN’DE SPORLA DOLU BIR HAFTA BAŞLADı!   12:21   ENFLASYON MASALıYLA GERÇEKLER GIZLENEMEZ   12:09   MERSIN’DE SAHADA, YOLDA VICDANDA KAZANDıLAR!   12:01   MERSIN’DE TERS YÖN DEHŞETI   11:04   MERSIN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞIŞIMI   10:56   HATAY’A, ‘MERSIN’ YARAMıYOR: 2-3  
 
 
 
 
KANALİZE KAVŞAK ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesince, 3. Çevre Yolunda başlatılan yol yenileme ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde 13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı kesişimindeki ikinci kanalize kavşak çalışması tamamlandı.

 

Tarih : 21 Kasım 2022 Pazartesi 19:46

Mersin Büyükşehir Belediyesince, 3. Çevre Yolunda başlatılan yol yenileme ve düzenleme çalışmaları çerçevesinde 13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı kesişimindeki ikinci kanalize kavşak çalışmasının tamamlanarak trafiğe açıldığı bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından Mersin’deki ulaşım ağını güçlendirmek ve trafik güvenliğini daha da artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde, ikinci kanalize kavşak çalışması tamamlandı. 13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı kesişiminde düzenlenen kavşak çalışmasının ardından yol trafiğe açıldı.

“3. ÇEVRE YOLUNUN DEVAMINDA DA KANALİZE KAVŞAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesinde kalite kontrol şefi olarak görev yapan Jeoloji Mühendisi Serkan Beyazıt, okulların bir haftalık ara tatile girmesiyle başlayan ve kısa sürede sonuçlanan çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, “13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı kesişimindeki ikinci kanalize kavşak düzenlememizi tamamlayıp, yolu ulaşıma açtık” ifadelerine yer verdi.

Yapılan kanalize kavşağın fonksiyonu hakkında da bilgi veren Beyazıt, “Yapılan çalışma, güzergahında giden araçların kanallar yoluyla sola, düz veya sağa girerek ışıksız bir şekilde devam etmelerini sağlıyor. Trafiği rahatlatıp, ulaşıma katkı sağlamak amacıyla yaptığımız bir düzenleme. Şu anki çalışmalarımız, araçların daha rahat, hızlı ve güvenilir bir şekilde yol almasını sağlıyor. Kanalize kavşak çalışmalarımız, 3. Çevre Yolunun devamında da bu şekilde devam edecek” dedi.

Paylaş :
 
Etiketler :  kavşak, mersin, çalışma

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA