3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
MİNİKLER, ÇOCUK ATÖLYESİN’DE EĞİTİME BAŞLADI
   

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesindeki ‘Yaşar Bayboğan Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde minikler eğitime başladı. Bir eğitim yuvası olarak Tarsus ilçesi Yenice’de hizmet veren ‘Yaşar Bayboğan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi’nin içinde yer alan atölyeden, 36-72 ay arasındaki çocuklar yararlanıyor.

 

Tarih : 26 Ekim 2022 Çarşamba 11:11

‘Yaşar Bayboğan Kadın ve Çocuk Atölyesi’nde 33 çocuğa, alanında deneyimli öğretmenler destek sağlıyor. Büyükşehir bünyesine yeni katılan ve 10 Ekim 2022 tarihinde kapılarını minik öğrencilere açan atölyede çocuklar, öğretmenlerinin gözetiminde kendi bireyselliklerini kazanırken, aynı zamanda ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitimlerle destekleniyor.

 “ÇOCUK GELİŞİM MERKEZLERİMİZİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ”

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, çocuk atölyelerini ve çocuk gelişim merkezlerini, ihtiyaç olan tüm kesimlerde yaygınlaştırmaya devam edeceklerini belirterek, “Çocukların gelişim alanlarına yönelik etkinlikleri, sınıf içerisinde öğretmenlerimiz uyguluyorlar. Gelişim süreçleri, onlara dair ebeveyn çocuk tutumları, okula başlama süreçlerini takip açısından velilerimize böyle bir seminer düzenledik. Büyükşehir Belediyesi olarak da bu hizmet içeriğini, çocuk atölyelerimizi, çocuk gelişim merkezlerimizi ihtiyaç olan tüm kesimlerde yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“ÇOCUKLARIMIZ ÇOK MUTLU, EBEVEYN OLARAK BİZ DE MUTLUYUZ”

Oğlu Ateş’in Kadın ve Çocuk Atölyesi’ne çok mutlu geldiğini ve bu durumun kendilerini de mutlu ettiğini belirten Çiğdem Türkmen, “Öğretmenlerimize ve yetkililerimize, ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Psikolojik olarak da çok büyük destekleri var. Kafamızdaki soru işaretlerini giderdiler” dedi.

Kısa sürede oğlunda olumlu gelişmeler gördüğünü, okula gelmek için çok hevesli olduğunu kaydeden Ramazan Erten, “Bu hevesini kırmamak için, ben de teşvik ediyorum. Yapılan toplantının verimli olduğunu düşünüyorum. Kendimizi de aslında düzeltebileceğimizi düşünüyorum. Bu hizmeti verenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yenice Mahallesi’nde ikamet eden ve minik kızını Yaşar Bayboğan Kadın ve Çocuk Atölyesi’ne gönderen Handan Akbaş, “Öğretmenlerimiz çok iyi, çok ilgili, gayet memnunuz. Etkinlikler yapıyorlar, şu an güzel gidiyor. Kendisi de seviyor arkadaşlarını ve öğretmenlerini. Çok istekli gidiyor. İnşallah böyle devam eder” sözlerini kullandı.

 

 

Paylaş :
 
Etiketler :  çocukatölyesi, mersin, yaşarbayboğankadınveçocukatölyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA