8 Mayıs 2024 Çarşamba



11:56   USİAD BAŞKANı NEVAF KıLıÇ, VIZE SORUNUNA DIKKAT ÇEKTI   11:55   BALıKÇıLAR ‘VATANDAŞ UYGUN FIYATA BALıK YESIN’ DIYEREK IHRACATA KıSıTLAMA ISTEDI   11:54   "NARENCIYE ÜRETIMINDE TÜRKIYE’DE 2. SıRADAYıZ"   11:53    “BÜTÜN KESIMLERE DOKUNDUK”   11:52   HALK EKMEK GERÇEĞI AÇıKLANDı   11:50   YATıRıMCıLAR VE PROJELER "AR-GE PROJE PAZARı 2024" ETKINLIĞINDE BULUŞTU   11:49   KARAMANCıLAR KONAĞı MERSIN KÜLTÜRÜ’NÜ YAŞATACAK   11:48   HALKKENT MERCEK ILE PROFESYONEL KUAFÖRLER YETIŞIYOR   11:47   “KAZALARıN YÜZDE 95’I INSAN KAYNAKLı HATALARDAN OLUYOR"   11:45   BÜYÜKŞEHIR’IN DıŞ TETKIKI TSE TARAFıNDAN YÜRÜTÜLÜYOR   11:43   MERSIN’DE SERVIS MINIBÜSÜ PARK HALINDEKI OTOBÜSE ÇARPTı: 1 ÖLÜ, 2 YARALı   11:42   49 ILDE “MAHZEN-40” OPERASYONLARıNDA 127 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:40   MERSIN’DE KAÇAK MAKARON OPERASYONU: 2 GÖZALTı   11:04   “BIZ ILKLERIN BELEDIYESIYIZ”   11:02   BAŞKAN TUNCER, 3 FIDAN’ı ANDı   11:01   TOROSLAR BELEDIYE MECLISI, MAYıS AYı TOPLANTıSıNıN IKINCI BIRLEŞIMINI YAPTı   11:00   “FAIZ YÜKÜNDEN KURTULUYORUZ”   10:58   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI UNUTULMADı   10:56   YENI YOLLAR AÇıLıYOR   10:54   MERSIN MERKEZLI 8 ILDE DEAŞ OPERASYONU: 11 TUTUKLAMA  
 
 
 
 
GENÇLERDEN KİCKBOKS KURSUNA YOĞUN İLGİ
   

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kick Boks Yaz Kursu gençlerden yoğun ilgi görüyor. Yenişehir Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanlara, 8-11 yaş grubu öğrenciler ile 12 yaş üstü öğrenciler katılıyor.

 

Tarih : 26 Ağustos 2022 Cuma 12:01

Haftada 3 gün gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Kick Boks ve Muay Thai antrenörlerinden Fatih Kaya, hedeflerinin sağlıklı ve dinç çocuklar yetiştirmek olduğunu belirterek, “Biz aslında şiddete karşı teknikler de öğretiyoruz, ama asıl amacımız sporcu yetiştirmek. Çocukların çoğu başlangıçta o amaçla geldiler, ama biz burada sporcu yetiştiriyoruz, güzel bir nesil yetiştiriyoruz. Sağlıklı, dinç çocuklar yetiştiriyoruz. Hedefimiz bu” diye konuştu.

“KENDİMİ KORUMAK İÇİN KATILMIŞTIM, ŞİMDİ RİNGLERİ DÜŞÜNÜYORUM”

Kadınlara karşı yaşanılan şiddet olaylarının ardından Kick Boks kurslarına katılmaya karar verdiğini söyleyen Gülşen Güvendir, “Benim amacım aslında kendimi korumaktı. Ülke şartlarından dolayı, kadınların bir takım dövüş sporları ile kendilerini korumaları gerektiğini düşünüyorum. Buraya başlama amacım aslında buydu, ama dövüş sporunu tanıdıkça sevdim. Şu anda, bu alanda ringlere çıkmayı ve şampiyonluğu düşünmeye başladım” ifadelerine yer verdi.

“HERKESİN EN AZINDAN BİR SAVUNMA SPORU ÖĞRENMESİ GEREKİR”

”Hedefinin ringlere çıkmak değil, kendini geliştirmek olduğunu belirten Yağmur Kulaksız ise, “Ben aslında kendimi savunmak için bu kursa kaydoldum. Bence herkesin, en azından bir savunma sporunu öğrenmesi gerekiyor. Bu spor ilgimi çekiyor, o yüzden başlamak istedim. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir kurs düzenlemesi de beni teşvik etti ve buraya geldim. Hedefim ringlere çıkmak değil, ama kendimi geliştirmek” dedi.

“MİLLİ TAKIMA KATILMAK İSTİYORUM”

Büyükşehir Belediyesi’nin Kick Boks kursunda kendisini geliştirip, Milli Takıma katılmak istediğini söyleyen Bilal Savul isimli genç ise, “Milli takıma katılmak istiyorum. Savunma sporunu öğrenmek ve güzel bir arkadaş ortamında spor yapmak istiyoruz. O yüzden geldik, başladık” diye konuştu.

 

Paylaş :
 
Etiketler :  kickboks, mersin, büyükşehir, ücretsiz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA