16 Haziran 2025 Pazartesi



01:33   MERSİN EKONOMİ ZİRVESİ İHALESİNDE “ADRESE TESLİM” İDDİASI   17:27   MSK’DA YENI HEDEF AVRUPA KUPASı!   17:26   MERSIN’DE BAYRAM SEFERBERLIĞI: HER ŞEY HAZıR!   17:23    ANAMUR’DA MEMURA TAM TAZMINAT DÖNEMI BAŞLADı   17:21   TEKSTIL SEKTÖRÜNDEKI KRIZ TBMM GÜNDEMINDE   17:19   BAŞKAN YıLDıZ’DAN KURBAN BAYRAMı MESAJı   17:17   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘KURBAN BAYRAMı’ MESAJı   17:15   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’TEN BAYRAM MESAJı   17:14   AKDENIZ’DE YERLI BUĞDAY HASADı BAŞLADı   17:12   MERSIN’IN HALK PLAJLARı YAZA HAZıR, TATIL KEYFI BAŞLıYOR!   17:08   STRES YÖNETILEBILIR: UZMANDAN HAYAT DENGELEYEN TAVSIYELER   17:05   KURBAN KESIMI KESINLIKLE ÇOCUKLARA IZLETILMEMELI   16:43   BAYRAM SOFRALARıNDA KALP SAĞLıĞıNA DIKKAT   16:41   AÇıKTA SATıLAN YIYECEKLERE DIKKAT!   16:39   MERSIN’IN ENERJI ALTYAPıSı GÜÇLENIYOR   16:38   ZIRAI DONUN YARALARı KOLAY SARıLMAYACAK   16:23   MUT’TA MOTOSIKLET KAZASı: SÜRÜCÜ YARALı   16:22   KADıN KıLıĞıNA GIRIP CINAYET İŞLEDI: VURULMA ANı KAMERADA   16:20   MERSIN’DE DEHŞET ANLARı: ARAÇLARıNı İNSANLARıN ÜZERINE SÜRDÜLER   16:18   ACı HIKÂYE TEKRARLANDı: ANNE VE OĞLU EVDE YARALı BULUNDU  
 
 
 
 
ŞEHİT ANNESİNE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
   

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli, şehit annesi Hülya Açıkbaş’a doğum günü sürprizi yaptı. Oğlu şehit olduğundan beri ilk kez doğum günü kutladığı söyleyen Hülya Açıkbaş, yapılan sürpriz ile hem mutlu oldu hem de duygulandı.

 

Tarih : 29 Temmuz 2022 Cuma 12:11

Mersin Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı personel, şehit annesi Hülya Açıkbaş'a doğum günü sürprizi yaptı. Söz konusu sürprizle birlikte hem mutlu olan hem de duygulanan şehit annesi, "Oğlum şehit olduğu günden bugüne ilk kez doğum günü kutluyorum" diye konuştu.

Şehit Polis Fırat Palamut’un annesi Hülya Açıkbaş'ın doğum günü evinde “İyi ki doğdun annemiz” yazılı pasta ile kutlandı. Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelinin getirdiği doğum günü pastasını üfleyen Hülya Açıkbaş, duygu dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 6 yıl önce Şırnak’ın Silopi ilçesinde PKK’lı teröristlerin roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan Fırat Palamut’un annesi Hülya Açıkbaş, kendisine sürpriz yapan belediye personeline teşekkür ederek, oğlu şehit olduğundan bu yana ilk kez doğum günü kutladığını kaydetti.

Açıkbaş, Akdeniz Belediyesi’nin her zaman yanında olduğunu anlatarak, “Onlar benim evlatlarım gibi, her zaman yanıma gelirler. Bana yardım ederler. Bugün yaptıkları sürpriz de beni çok mutlu etti. Onlara çok teşekkür ederim" sözlerini kullandı.

Paylaş :
 
Etiketler :  şehitannesi, doğumgünü, sürpriz, akdeniz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA