29 Mart 2024 Cuma



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
OTOBÜSLER KURBAN BAYRAMI BOYUNCA ÜCRETSİZ
   

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı otobüsler 4 günlük kurban bayramı sürecince ücretsiz hizmet verecek.

 

Tarih : 8 Temmuz 2022 Cuma 14:47

Büyükşehir Belediyesine bağlı otobüslerin, 4 günlük Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, tüm birimler Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde, Mersinlilerin bayramlarını en güzel şekilde geçirebilmesi için çalışmalarını tamamlayan ekipler, bayram süresince de vatandaşlardan gelecek istek, talep ve şikayetler doğrultusunda teyakkuz halinde olacak.

Vatandaşların kurbanlıklarını sağlıklı ve hijyenik şartlarda kestirebilmesi için bayramın 1. ve 2. günü hizmet verecek olan Anamur, Çamlıyayla, Gülnar, Erdemli, Silifke, Mut, Tarsus ve Yakaköy kesimhanelerinin yanı sıra, nüfus yoğunluğu ve kesim kapasiteleri dikkate alınarak farklı bölgelere yerleştirilen ve bayramın 1. günü hizmet verecek 22 adet mobil kesim ünitesi ile birlikte 30 adet kurban kesim yerinin de hazırlandığını bildiren yetkililer, bayramın ilk günü saat 07:00 ile 15:00 arasında ise Yakaköy Mezbahasına her iki saatte bir olmak üzere ücretsiz otobüs ringi oluşturulduğunu belirttiler.

Mezbaha ve mobil kesim ünitelerinin bulunduğu yerlerin dezenfeksiyonunun sağlanması için düzenli olarak ilaçlanacağını, kesim sonunda mobil kesim ünitelerinin ve mezbahalarının çevresinin temizliğinin yapılacağını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, mobil kesim ünitelerinde elektrik kesintisi olması durumunda ise jeneratörlerin devreye gireceğini kaydettiler.

Mezarlıkların yanı sıra cami, kilise ve cemevinin bayram öncesi temizlik ve bakımlarının tamamlandığını bildiren yetkililer, Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin de 4 günlük bayram tatili süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirttiler.

Merkez ilçelerde kurulacak olan kesim yerleri için masa, sandalye ve şemsiye gölgeliğinin de hazırlandığını kaydeden yetkililer, vatandaşların her hangi bir olumsuzluğu 'Alo 185' ve 'Teksin' uygulaması üzerinden ilgili birimlere aktarabileceklerini ifade ettiler.

Paylaş :
 
Etiketler :  mersin, büyükşehir, otobüs, ücretsiz, kurbanbayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA