3 Mayıs 2024 Cuma



15:26   TOROSLAR’DA MAYıS AYı MECLIS TOPLANTıSı YAPıLDı   15:24   YAŞAR KEMAL PARKı YENILENIYOR   15:23   ARANAN ŞAHıS BU KEZ DOLAPTAN ÇıKTı   15:21   TARSUS’TA ZABıTA EKIPLERI HıZ KESMIYOR   15:19   VALI PEHLIVAN, ÇOCUKLARLA FUTBOL OYNADı   11:13   BAŞKAN SEÇER’IN SÖZÜNÜ VERDIĞI ‘LOJISTIK MERKEZI’NDE SONA GELINDI   11:11   ÜREME ÖNCESI CARETTALARıN YUVA YAPTıĞı SAHILI ÖĞRENCILER TEMIZLEDI   11:10   CHP’LI KıŞ, MERSIN MILLETVEKILLERINI GÖREVE ÇAĞıRDı   11:08   “BU ŞEHRI HAYAL EDILECEK BIR ŞEHRE DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   11:06   BÜYÜKŞEHIR KURS MERKEZLERI’NDE EĞLENEREK ÖĞRENIYORLAR   11:04   MERSIN’DE SAHTE ILANLARLA DOLANDıRıCıLıK YAPAN 3 ŞÜPHELI YAKALANDı   10:58   MERSIN’DE POLIS MINIBÜSÜ KAZA YAPTı: 1 POLIS MEMURU YARALı   10:56   MERSIN’DE TERÖR OPERASYONU: 7 GÖZALTı   10:54   MERSIN’DE YıLDıRıM DÜŞEN MÜSTAKIL EVDE YANGıN ÇıKTı   10:48   ŞAMPIYON SPORCUDAN REKTÖR PROF. DR. ARıÖZ’E ZIYARET   17:57   “ÇUKUROVA HAVAALANı NE ZAMAN AÇıLACAK?”   11:55   “GELIN MERSIN TURIZMINI HEP BERABER AYAĞA KALDıRALıM”   11:54   “ENFLASYON MUHASEBESIYLE OLUŞACAK KARDAN VERGI ALıNMAMALıDıR”   11:53   BU MERKEZ TARSUSLULARA IYI GELECEK   11:51   BAŞKAN SEÇER, 1 MAYıS’TA IŞÇI VE EMEKÇILERLE YÜRÜDÜ  
 
 
 
 
KOCANIN CENAZESİ BAŞKA MEZARLIĞA DEFNEDİLDİ
   

Mersin’de kocası tarafından öldürülen kadın ve 3 yaşındaki oğlu toprağa verildi. İntihar eden şahıs ise başka mezarlıkta toprağa verildi.

 

Tarih : 6 Temmuz 2022 Çarşamba 16:34

Kentte, boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen kadın ile 3 yaşındaki çocuğu ve olaydan sonra intihar eden şahsın cenazeleri, ayrı ayrı mezarlıklarda toprağa verildi.

Dün gece saatlerinde, Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki evlerinde, kocası Ali D. (31) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen N.G.D.(25) ile 3 yaşındaki oğlu Y.D.'in cenazeleri, bugün öğle saatlerinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Güneykent Mezarlığı'na getirildi. Burada yakınlarının gözyaşları arasında cenaze aracından indirilen anne-çocuğun cenazesi, yıkandıktan sonra kılınan cenaze namazının ardından Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki Yalınayak Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze namazı öncesi kadının yakınları, olaydan sonra intihar eden katil zanlısı kocaya ve ailesine tepki göstererek, Ali D.'in "7-8 suçtan sabıkalı, işsiz güçsüz bir insan olduğunu ve yaptığı borçların, bir markette çalışan karısı tarafından ödendiğini" ileri sürdüler.

FARKLI MEZARLIKLARA DEFNEDİLDİLER

Diğer yandan, eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Ali D.'in cenazesi ise Mersin Cemevi'ndeki cenaze namazının ardından Mersin Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

OLAY

Merkez Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Cevher 3 Sitesi'nde dün akşam meydana gelen olayda, Ali D., çıkan bir tartışma sonrası boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi N.G.D.'i (25) binanın 1. katındaki evlerinin yatak odasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra, 3 yaşındaki oğlu Y.D.'i de evinin çıkış kapısının önünde aynı silahla öldürmüştü. Cinnet geçirdiği ileri sürülen Ali D., ardından tabancayla başına bir el ateş ederek intihar etmişti.

Paylaş :
 
Etiketler :  cenaze, cinayet, intihar, anne, oğul, cinnet

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA