24 Nisan 2024 Çarşamba



11:32   ASHİB, 2023 YıLıNıN HAYVANSAL GıDA DEVLERINI ÖDÜLLENDIRDI   11:31   KADıN VE GENÇ GIRIŞIMCILERE AB DESTEĞI   11:29    “İNŞAATıN YÜZDE 40’ı TAMAMLANDı”   11:28   TARıM IŞÇILERI 23 NISAN’ı ERIK HASADı YAPARKEN KUTLADıLAR   11:26   BAŞKAN BOLTAÇ KOLTUĞUNU MINIK ÖĞRENCIYE DEVRETTI   11:25   BAŞKAN YıLDıZ, 23 NISAN’DA KOLTUĞUNU MINIK EYLÜL’E BıRAKTı   11:23   AKSA’DAN ÖNGE’YE HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   11:19   BÜYÜKŞEHIR 23 NISAN SEVINCINI KENTE YAYDı   11:17   MERSIN IÇIN SıCAK HAVA UYARıSı   11:12   ÇOCUKLAR ILK DEFA HAVALı TÜFEKLE ATıŞ YAPTı, KÖRLING OYNADı   11:11   BU KıZLAR BAŞARıYA DOYMUYOR   10:29   FINANS UZMANıYDı, ARıCı OLDU   10:27   BAŞKAN SEÇER, SEÇIM BAŞARıSıNıN FORMÜLÜNÜ ANLATTı   10:26   23 NISAN COŞKUSU SÜRÜYOR   10:24   MERSIN’DE TRAFIK KAZASı: 2 ÖLÜ, 3 YARALı   10:21   YENIŞEHIR’DEKI DÜNYA PARATRIATLON KUPASı’NDA TARIH YAZıLDı   10:19   MSK’NıN SÜPER LIG YOLU GALIBIYETLERLE DOLU   10:18   KADıNLAR GÜNÜ TENIS TURNUVASı’NDA DERECEYE GIRENLERE ÖDÜLLERI VERILDI   15:42   23 NISAN COŞKULU GEÇECEK   15:25   MERSIN ÜNIVERSITESI’NDE SEECO PROJESI TANıTıLDı  
 
 
 
 
ALEVİLER’DEN BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR
   

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan desteği ile Tunceli gezisi düzenleyen Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şube üyeleri, Başkan Tarhan’a videolu teşekkür etti.

 

Tarih : 30 Haziran 2022 Perşembe 10:56

Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şubesi üyeleri, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın desteğiyle Tunceli’ye giderek, bölgede yer alan Alevi köyleri ve ibadethaneleri gezdi. Derneğin Şube Başkanı ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ferdi Koç, Başkan Tarhan’a videolu mesajla teşekkür etti.

Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şube Başkanı ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ferdi Koç’un da aralarında bulunduğu grup, Başkan Tarhan’ın katkılarıyla Tunceli’yi gezdi.

Mezitli Belediyesinin desteğiyle daha önce de inceleme gezileri düzenlediklerini belirten Koç, Başkan Neşet Tarhan’a teşekkür etti. Başkan Tarhan’ın gezi boyunca sorunsuz şekilde gezebilmeleri adına her türlü kolaylığı sağladığını kaydeden Koç, videolu bir mesaj yayınlayarak, “Mutlu Mezitli’nin mimarı Başkanımız Neşet Tarhan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Herkese eşit şekilde davranan başkanımızın bu konuda son derece duyarlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Gerek bir belediye başkanı olarak gerekse iyi bir dostumuz olarak her zaman onu yüreğimizde taşıyoruz. Sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Tarhan’ın, Mezitli Cemevinin bu seviyeye gelmesinde de büyük katkıları olduğuna vurgu yapan Koç, “Mezitli Cemevimizin arsasından inşaatının bu noktaya gelmesine kadar büyük katkılar sağladı. Kendisini tam bir Alevi dostu olarak görüyoruz. Ben inanıyorum ki, diğer belediye başkanları da Neşet Tarhan başkanımızı örnek alıp bölgelerinde bulunan farklı inanç guruplarına destek olurlar. Oralarda yapılan cemevlerini bir an önce bitirilmesini sağlarlar” ifadelerine yer verdi.

Geziye katılan Alevi vatandaşlar da Ferdi Koç’un sözlerine alkışlarla destek verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  tarhan, mersin, alevi, gezi, tunceli

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA