16 Nisan 2024 Salı



10:43   BU ATÖLYEDE TEK BIR VIDA BILE ÇÖPE ATıLMıYOR   10:41   KILOSU 50 TL’YE KADAR DÜŞTÜ: ÇILEKTE AÇıKTA HASAT ZAMANı   10:39   MERSIN’IN ILK KADıN MUHTARLARı MAZBATALARıNı ALıP GÖREVE BAŞLADı   10:37   ESKI FUTBOLCU JOSEPH BOUM HAYATıNı KAYBETTI   10:58   YAYLA VE KÖYLER BAHARLA YEŞILE BÜRÜNEREK RENKLENDI   10:57   BAŞKAN SEÇER’DEN SMA HASTASı MEHMET BEBEĞE DESTEK   10:51   MERSIN’DE “MERCEK-17” OPERASYONU DÜZENLENDI   10:48   ÇBK MERSIN SEZONU 4. OLARAK TAMAMLADı   10:45   ŞAMPIYON FENERBAHÇE   10:43   GAMBIYA’DAN GELDI, ’EN IYI KANAT OYUNCUSU’ SEÇILDI   10:37   MSK DOLUDIZGIN   11:15    “BAYRAM, DAYANıŞMA RUHUNU ÖN PLANA ÇıKARSıN”   11:14   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜK AILESI ILE IFTARDA BAYRAMLAŞTı   11:13   MERSIN RAMAZAN BAYRAMı’NA HAZıR   11:12   MERSIN’DE ÇıKAN YANGıNDA 6 YAŞıNDAKI ÇOCUK HAYATıNı KAYBETTI   11:08   6. TOUR OF MERSIN ULUSLARARASı BISIKLET TURU TÜM HEYECANıYLA SONA ERDI   13:13   MARDİNLİ İŞ İNSANI KADAK’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI   16:02   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MAZBATASıNı ALDı   16:01   BAŞKAN YıLDıZ, MAZBATASıNı ALDı   15:59   MERSIN’DE ARANAN 87 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
 
 
 
GÖNÜLLERDEN SESLER KOROSU” İKİNCİ KONSERİNİ VERDİ
   

Yenişehir Emekli Evi üyelerinden oluşan 70 kişilik “Gönülden Sesler Korosu” ikinci konserini verdi.

 

Tarih : 22 Haziran 2022 Çarşamba 11:57

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yenişehir emekli evi üyelerinden oluşan 70 kişilik ‘Gönülden Sesler Korosu’ ikinci konserini verdi.

Emekli evi, sunduğu kültürel ve sanatsal faaliyetler, geziler ve farklı programlarla emeklilerin ve yaş almışların boş vakitlerini kaliteli etkinliklerle değerlendirdiği ikinci bir ev oldu. 25 Ekim 2021’de kurulan ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk sanat müziği sanatçısı Zeynep Özel’in şeflik yaptığı, saz ekibinin de çalışmalara eşlik ettiği koro ilk konserini 17 Şubat’ta vermişti. İkinci konser için uzunca bir süredir çalışan emekli evi üyeleri, ikinci konserde de sergiledikleri sahne performansı ile vatandaşlardan tam not aldı. Konser bitiminde seyircilerden büyük alkış alan Gönülden Sesler Korosu, ‘bir daha’ ‘bir daha’ tezahüratları üzerine kapanış parçasını 2 kez seslendirdi.

Konser öncesi değerlendirme yapan emekli evi korosu üyelerinden İskender Gürakan, “Güzel bir konser olacağını umuyorum. Bu ikinci konserimiz olacak. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Çok keyifli bir süreç yaşadık. Sazendelerimiz güzel çalıyorlar ve donanımlı hepsi. Ekip arkadaşlarımız, korodaki diğer arkadaşlarımız fevkalade. Sahne heyecanı oluyor. Güzel bir sunum yapacağız. Güzel bir atmosferde güzel dinleyicilerimizle, güzel keyifli bir akşam olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İsmail Korulu da “Bize bu imkanı sağladığı için gerçekten Büyükşehir Belediyemize sonsuz teşekkür ediyoruz. Daha ne isteyebiliriz ki? Çok güzel, çok mutluyuz. Hiç beklemediğimiz bir güzellikle karşılaştık. Bunu öyle laf olsun diye değil, içimden gelerek söylüyorum. Hiç ummazdık bu yaşta böyle bir şeyle karşılaşacağımızı” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  gönüllerdensesler, emeklievi, konser, koro

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA