28 Mart 2024 Perşembe



11:00   MERSIN SERBEST BÖLGESINDE YıL SONU HEDEFI 4 MILYAR DOLARı AŞMAK   10:58   “31 MART’TA HIZMETE OY VERIN”   10:55   CHP’LI YıLDıZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK IÇIN DESTEK ISTEDI   10:54   “SANDıĞA GIDELIM, MERSIN GELECEĞINI DEĞIŞTIRELIM”   10:52   AKKUYU NGS’DE MAAŞ ALAMAYAN IŞÇILER IŞ BıRAKTı   10:49   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOZDOĞAN’ıN ARACı KURŞUNLANDı   10:47   OTOMOBIL ILE MOTOSIKLET ÇARPıŞTı: 1 ÖLÜ   10:45   MERSIN’DE SILAH KAÇAKÇıLıĞı OPERASYONU: 4 TUTUKLAMA   11:52   “BIZIM SEÇIMDEN ÖTE MESAIMIZ VAR; ‘HIZMETLER’ ”   11:44    “STK’LARıN GÖRÜŞLERI, BIZE YARAR SAĞLıYOR”   11:43   AYAKKABı TAMIRCILERI ÇıRAK BULMAKTA ZORLANıYOR   11:41   KAYıSı AĞAÇLARı ÇIÇEK AÇTı, ORTAYA GÖRSEL ŞÖLEN ÇıKTı   11:39   “BIRLIKTE BAŞARACAĞıZ, BIRLIKTE KAZANACAĞıZ”   11:38   “MERSIN HALKı ARTıK DEĞIŞIM ISTIYOR, HIZMET ISTIYOR”   11:37   CHP’LI YıLDıZ, IŞÇILERLE BULUŞTU   11:35   “BAŞARıMıZ ORTADA AKDENIZ’IN HIKÂYESINI DEĞIŞTIRDIK”   11:33   BAŞKAN SEÇER, ŞEVKET SÜMER’DE YURTTAŞLARLA IFTAR YAPTı   11:31   “MERSIN’IN ULAŞıM VE TRAFIK SORUNUNU ÇÖZECEĞIZ”   11:27   "BEN DAVAMDAN VAZGEÇMIYORUM"   11:26   MERSIN’DE MOTOSIKLET HıRSıZLıĞıNA KARŞı UYGULAMA  
 
 
 
 
AYDIN OĞUZ MTSO 24 NO’LU MESLEK KOMİTESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI
   

Mersin’in en önemli marka değerlerinden biri olan Göksel Tantuni’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Oğuz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 24 No’lu Lokanta, Kafeterya ve Pastaneler Meslek Komitesi Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 13:42

 Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim sürecine girildi. MTSO başkanlığı için adaylığını açıklayan isimlerin yanı sıra Meslek Komitesi meclis üyesi adayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu isimlerin başında Mersin’in en önemli marka değerlerinden biri olan Göksel Tantuni’nin Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Oğuz geliyor. Oğuz yayınladığı bir açıklama ile  MTSO 24 No'lu Lokanta, Kafeterya ve Pastaneler Meslek Komitesi Meclis Üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

 PANDEMİ VE EKONOMİK SIKINTILAR SEKTÖRE DARBE VURDU

Korona virüs salgınıyla birlikte lokanta, kafeterya ve pastanelerin çok ciddi sorunlar yaşandığına dikkat çeken Oğuz, “Pandemi dönemi ile başlayıp bugün yaşanılan ekonomik sebepler yüzünden malesef lokanta, kafeterya ve pastaneler artan maliyetler sebebiyle deyim yerinde ise ayakta durma çabası içerisinde ve ciddi sorunlar yaşamakta. Bu sorunların çözümü noktasında MTSO kentte önemli bir görev üstlenmekte. Ancak gelin görün ki mevcut sorunların çözümü noktasında herhangi bir çaba verilmemekte” dedi.

 SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA PROJELER İLE GELİYORUZ

Sektörde yaşanılan sorunların çözüme kavuşturulması ve her platformda tartışılması noktasında üzerinde bir sorumluluk hissettiğini belirterek MTSO 24 No'lu Lokanta, Kafeterya ve Pastaneler Meslek Komitesi Meclis Üyeliğine aday olduğunu da söyleyen Oğuz, “MTSO gezi kulübü görüntüsünden uzaklaşıp, asıl görevi olan üyelerin ve sektörün sorunlarının çözümü noktasında projeler üretmeli ve girişimlerde bulunmalıdır. Sektörümüzde yaşanılan sorunlara hakim bir işletmeci olarak çözüm odaklı projeler ile geldiğimizin bilinmesini isterim. Şimdiden önümüzdeki süreçte yapılacak olan MTSO seçimlerinin kente, üyelere ve sektörlere hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
 
Etiketler :  gökseltantuni, mtso, aydınoğuz, adaylık, lokanta, kafeterya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA