3 Ağustos 2025 Pazar



16:58   SEÇER: “BOMBOŞ BIR DOSYA VE DAYANAKSıZ IDDIALAR”   15:53   ACıLı BABA; “GERÇEKLER ÇARPıTıLıYOR”   15:07   MEZITLI BELEDIYESI, ARAS’A VERDIĞI SÖZÜ TUTMADı   15:04   TARSUS’TA KALDıRıMLARı IŞGAL EDEN TEZGAHLAR KALDıRıLDı   14:58   BÜYÜKŞEHIR’DEN KADıNLARA MESLEK ANAHTARı!   14:55   ERKEN YAŞTA EVLILIĞE HAYıR!   14:45   AKDENIZLI ÜRETICILERIN YOL ÇILESI SONA ERIYOR   14:31   KAŞLı’DA KAPSAMLı SORUŞTURMA BAŞLATıLDı   13:51   DENETIMI GÖRÜNCE POLISLERE ÇARPıP KAÇTı   13:46   TEMMUZ’DA IHRACAT REKORU KıRıLDı   13:38   ADANA’DA EĞITIM UÇAĞı DÜŞTÜ: 2 YARALı   13:36   BıÇAKLADıĞı KADıNA ’AFFıNA SıĞıNıYORUM’ MESAJı ATTı   13:33   NEM BUNALTTı, YAYLACıLAR DEREDE SERINLEDI   13:30   ANAMUR’DAKI CINAYETE KARıŞAN 4’ÜNCÜ ŞÜPHELI DE TUTUKLANDı   13:29   PET ŞIŞEYLE BENZIN ALıP ORMANı YAKTıLAR   13:27   DEAŞ’A FINANS SAĞLAYAN ŞÜPHELILERE OPERASYON: 2 GÖZALTı   15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI  
 
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR’İN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA EĞİTİM
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Evde Sağlık Hizmetlerinde görevli olarak çalışan hekim ve hemşirelere “Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım Eğitimi” verildi.

 

Tarih : 5 Mayıs 2022 Perşembe 12:06

Büyükşehir Belediyesi, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi iş birliğiyle belediyenin Evde Sağlık Hizmetlerinde görevli hekim ve hemşirelere yönelik ‘Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım Eğitimi’ düzenlendi. Eğitim sonunda hekim ve hemşirelere katılım belgeleri verildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ‘Kronik Yara ve Diyabetik Ayak Bakım Eğitimi’, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa İlker Akdeniz tarafından verildi. Eğitim sonundaki katılım belgesi takdim törenine; Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Hülya Atila ve İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Yusuf Çokay katıldı.

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Atila, Op. Dr. Akdeniz’e teşekkür ederek, iş birliği yapmanın önemine vurgu yaptı.

“MANEVİ GETİRİSİ ÇOK YÜKSEK BİR HİZMET BU”

Büyükşehir Belediyesinin çok kıymetli bir iş yaptığını belirten Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Çokay, “Övgü ile söz etmek gerekiyor burada. Sağlık Bakanlığımızın ve bizlerin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinde en önde gelen hizmetlerden bir tanesi bu. Hizmeti almaya gelemeyen milyonlarca hastaya evde sağlık hizmetini sunmak çok büyük bir fedakarlık ve bütçe gerektiriyor. Manevi getirisi çok yüksek bir hizmet bu. O yüzden ben bu uğurda sizlerle beraber olduğumuz için gururluyum. Sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Op. Dr. Akdeniz de eğitimin çok güzel ve keyifli geçtiğini ifade ederek, “Ben böyle dinamik bir ekip olduğunu beklemiyordum. Değişik bir gün geçirdik. Aynı anda ameliyathaneyi gördük, aynı anda konuşmamızı yaptık, eğitime girdik, beraber pansumana gittik” diye konuştu.

Daha sonra eğitime katılan sağlık personeline katılım belgeleri verildi.

Paylaş :
 
Etiketler :  büyükşehir, sağlık, eğitim, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA