2 Ağustos 2025 Cumartesi



15:23   MEÜ ÖĞRENCILERINDEN ‘YERLI ÇIP’ HAMLESI   15:15   MERSIN YEREL BASıNı ZORDA!   15:11   KAZA YERINDE YENIDEN KEŞIF KARARı!   15:07   BAKANLıK YETKILILERI AKKUYU NGS’YI GEZDI   14:54   MERSIN TURIZMINE KESINTISIZ VE GÜVENLI ULAŞıM!   14:35   EKMEN: “EYÜP CAN’ıN ÖLÜMÜNÜN TAKIPÇISIYIM”   14:25   BOZYAZı’DA KAÇAK SIGARA OPERASYONU   14:20   MERSIN’IN 5 ILÇESINDE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 8 GÖZALTı   14:18   TARSUS’TA KAZA YAPAN ELYAF YÜKLÜ TıR ALEV ALEV YANDı   14:13   BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU!   14:09   KADıNLARA GÜÇ KATAN PROJE!   14:07   ARAS KAYRETLI’DEN ÇEVRE IÇIN ILHAM VEREN ÇAĞRı!   13:59   KALP HASTALARıNA SıCAKLıK UYARıSı!   19:39   ARAS; “BU BIR SIYASI CINAYETE TEŞEBBÜS!”   17:02   MERSİN’DE MİLYONFEST KRİZİ!   15:25   “OLAYıN ÜZERININ ÖRTÜLMESINE MÜSAADE ETMEYECEĞIZ!”   14:15   YANGıNDAN KAÇAN LEYLEĞE ANAMUR’DA ŞEFKAT ELI   14:08   KAŞLı BAKıMEVI IDDIALARıNA YANıT!   12:45   KARAKOL DARP OLAYı BAĞıMSıZ BIÇIMDE SORUŞTURULMALı   12:29   AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR?  
 
 
 
 
MERSİN BAROSU ÇOCUKLARIN DİLEDİKLERİ HEDİYELERİ VERDİ
   

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Akdeniz Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla çocuklara diledikleri hediyeleri verdi.

 

Tarih : 22 Nisan 2022 Cuma 17:44

Akdeniz Belediyesinin, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ile birlikte, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla organize ettiği ‘Dilek Ağacı Projesi’ çerçevesinde çocuklara diledikleri hediyeler takdim edildi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye konferans salonunda düzenlenen buluşmaya, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman, Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Kazım Yüksel, Baro Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Ezgi Şimşek, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, öğretmenler, veliler, Abdullah Şahutoğlu ile Camili İlköğretim okulunun öğrencileri katıldı. Etkinlikte şiir okuyup dans gösterileri yapan öğrenciler, oratoryo gösterisiyle de konuklara keyifli dakikalar yaşattı.

Etkinliği tanıtan kısa film gösteriminin ardından konuşan Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Duman, Mersin Barosu ile işbirliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen projede, Abdullah Şahutoğlu İlköğretim Okulu ile Camili İlkokulunun ziyaret edildiğini ve buralarda okuyan çocukların taleplerinin dinlendiğini söyledi. “Bizler de bu durumu görev edinerek harekete geçtik” diyen Duman; “Belediye Başkanımız Mustafa Gültak'ın talimatları doğrultusunda Abdullah Şahutoğlu İlköğretim Okulu'ndan 95, Camili İlkokulu'ndan 40 olmak üzere, 135 öğrencimiz hayal edip, dilek ağacına astıkları hediyelerini alacak. Muhabbet kuşundan, uzaktan kumandalı arabaya, oyuncak bebekten, futbol topu ve patene kadar onlarca hediye bugün sevgili çocuklarımıza teslim edilecek” ifadelerine yer verdi.

“HAYALLERİNİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN”

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Kazım Yüksel de törende yaptığı konuşmada, uzun yıllardır düzenledikleri projeyi bu yıl Akdeniz Belediyesi ile birlikte hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Çocuklara seslenen Yüksel; “Hayalleriniz çok güzel. Bu hayallerinizi peşini hiçbir zaman bırakmayın. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinliğe katılan öğrenciler şiirler okudu, dans gösterileri düzenledi. Törende Camili İlköğretim okulunun öğrencilerinin ‘Konuşan Tablo’ adlı oratoryo gösterisi de konukların büyük beğenisini topladı. Tören, hayallerini ve isteklerini çizip dilek ağacına asan çocuklara hediyelerinin takdiminin ardından sona erdi.

Paylaş :
 
Etiketler :  23nisan, bayram, mersin, kutlama, mersinbarosu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA