1 Kasım 2025 Cumartesi



15:07   MERSIN’DE BAĞıMLıLıĞA KARŞı PEDALLAR GELECEK IÇIN DÖNECEK   14:25   MOTOSIKLETLE KAMYONET ÇARPıŞTı, KAZA ANı KAMERAYA YANSıDı   13:53   AKDENIZ BELEDIYE SPOR’DAN KAYSERI’DE ŞAMPIYONLUK GEÇIDI   13:49   TARSUS’TA CUMHURIYET COŞKUSU SEFO KONSERIYLE ZIRVEYE ULAŞTı   13:43   DESTE DESTE PARA ÇıKTı: LOCA BILETI SATARAK DOLANDıRıCıLıK YAPAN 16 ŞÜPHELI YAKALANDı   11:58   VALI TOROS: "MERSIN’DE 240 MILYAR TL’LIK YATıRıM DEVAM EDIYOR"   11:35   ANAMUR’DA MODERN ADLIYE SARAYı HIZMETE HAZıRLANıYOR   10:50   KENT ORKESTRASıNDAN CUMHURIYET COŞKUSU   10:40   MERSIN’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 5 ŞÜPHELI TUTUKLANDı   10:08   MERSIN’DE ÜRETICIYE FIDE VE GÜNEŞ PANELI DESTEĞI   10:05   AKDENIZ BELEDIYESINDEN ’MEME KANSERI FARKıNDALıĞı’ IÇIN PEMBE KURDELE   09:50   TOROSLAR’DA ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ   16:45   TARıM SEKTÖRÜNDE ENDIŞE OLUŞTURAN KARAR IPTAL EDILDI   16:41   BAŞKAN SEÇER: "İYI KI CUMHURIYET VAR"   16:36   GÖRME ENGELLILER DÜNYA HALTER ŞAMPIYONASı MERSIN’DE BAŞLADı   16:32   KAZADA KARAR ÇıKTı: KEMAN SANATÇıSı LAÇIN AKYOL’U ÖLDÜREN SÜRÜCÜYE 4,5 YıL HAPIS   16:29   MERSIN’DE KAZADA HAYATıNı KAYBEDEN 3 KIŞI TOPRAĞA VERILDI   16:26   YURT DıŞıNDAN GELEN MIDE KANSERI HASTASı MERSIN’DE SAĞLıĞıNA KAVUŞTU   16:21   4 YıLDıR ARANıYORDU: 50 YıL HAPIS CEZASıYLA ARANAN FIRARI YAKALANDı   16:20   OTOMOBIL UÇURUMA YUVARLANDı, SÜRÜCÜ HAYATıNı KAYBETTI  
 
 
 
 
“EN İYİ STANT” SEÇİLDİLER
   

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerli ve yabancı binlerce katılımcının ilgiyle ziyaret ettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi standı, başarılı ekip çalışmasıyla 2 ödüle birden layık görüldü. Büyükşehir Belediyesi’ne, EMITT 2022’de destinasyonlar dalında “En başarılı ekip” ve genel kategoride en büyük ödül olan “En iyi stant” ödülleri verildi. Ödüller; Büyükşehir Belediyesi bürokratları tarafından Başkan Seçer’e takdim edildi.

 

Tarih : 27 Şubat 2022 Pazar 13:36

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu yıl 9-12 Şubat’ta kapılarını dünya turizmine açtı. İstanbul TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda Mersin Büyükşehir Belediyesi, 2 önemli ödüle layık görüldü. Büyükşehir Belediyesi’ne EMITT 2022’de destinasyonlar dalında “En başarılı ekip” ve genel kategoride en büyük ödül olan “En iyi stant” ödülleri verildi.

Ödüller; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger ile stant tasarımını yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Tasarım Ofisi adına mimar Mine Liman tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e takdim edildi.

BAŞKAN SEÇER: “MERSİN’İ TANITMAK İÇİN ÇOK YOĞUN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Başkan Seçer, EMITT Fuarı’nın açılışına katılarak Mersin’in tanıtılmasının önemine vurgu yaptı. Seçer,  “Mersin’i tanıtmak için çok yoğun çaba sarf ediyoruz ve zamanımız yok. Çok kısa sürede biz bunu başarmak zorundayız ki Mersin arzu edilen noktalara gelsin. Arkadaşlarımı da burada ziyaret etmiş oldum. Çok da hoşuma giden bir stant olmuş. İnceledim Çok da hoşuma giden bir stant olmuş, inceledim” ifadelerini kullanmıştı. Mersin’in görülmeye değer güzelliklere ev sahipliği yaptığını kaydeden Seçer, “İster ekonomik ve ticari nedenlerle, ister turistik bir gezi olarak herkesi güzel kentimiz Mersin’e bekliyorum” sözleri ile vatandaşları Mersin’e davet etmişti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EMITT 2022’DE MERSİN’İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

Rusya, Malta, Bulgaristan, Şeyşeller, Sırbistan, Kosova, Pakistan, Ürdün, KKTC, Filistin, Azerbaycan, Güney Afrika, Makedonya, Bosna Hersek olmak üzere toplam 14 ülkeye ev sahipliği yapan fuarda stant açan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in önemli kültürel değerlerini tanıttı. Büyükşehir, fuara inovatif ve teknolojik alt yapısı güçlü bir stant tasarımı ile katılım sağladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin standında; Mersin’i tanıtan video ve görsellerin olduğu Görsel Deneyim Alanı’nda katılımcılara Mersin hakkında fikir sahibi olma imkanı sunuldu. Tarihi ve turistik yerlerin sanal gerçeklik gözlükleri ile tanıtıldığı dijital platform olan VR Mersin ile ziyaretçiler Mersin’i yakından görme fırsatını buldu.

Fuarda; Mersin tarihinde yer alan mitolojik karakterlerden olan Flora, Zephyros, Şahmeran, Aziz Pavlus, Kraliçe Aba, Pan ve Typhon figür baskılı bez çanta, kenti tanıtan İngilizce ve Türkçe seçeneği ile Yeryüzü Cenneti Mersin Kitapçığı, Flora büstü ve Zephyros masa saati, muz, cezerye, limon ve anahtarlık yer aldı.

Paylaş :
 
Etiketler :  emitt, ödül, adet, mersin, büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.



  SPOR HABERLERİ
 
  MERSİN GÜNDEM

  NÖBETÇİ ECZANE
  SOSYAL MEDYA
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersingundem.com.tr © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA